Çanakkale"De Deprem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Çanakkale'nin Odun İskele açıklarında hafif şiddette deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 02:12'de merkez üssü Çanakkale'nin Odun iskele açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet işleri Genel Müdürlüğü Deprem Araştırma Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ise Çanakkale'nin Ezine ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, ilerleyen saatlerde Ege Denizi'nde 3,1, Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde de 2,8 ve 3,0 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi.

Walla kendi adıma söliim ödüm b*kuma karıştı.Bilgisayardan kalktım yatıcam bi hoplatma bi sallama ulan diorum alkol almadığıma göre deprem oluo.Olduğum yere çömdüm:D ne alakaysa sanki çömeilnce bişi olmucak xD 

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun cümleten.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilgisayardan kalktım yatıcam bi hoplatma bi sallama ulan diorum alkol almadığıma göre deprem oluo.Olduğum yere çömdüm:D ne alakaysa sanki çömeilnce bişi olmucak xD 

-----------------------------
    :D ilginç

geçmiş olsun hocam..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

4.2 ne ki ya ben artık 4 te pc nin başından kalkmıyom :)

bu arada farkettiniz mi şu dneyden sonra amma arttı be dpremler. 

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun Çanakkale Çocuklarına,Lapsekideydim ben de,uyanıktım,hafif tırstım,cigara bahanesiyle,evden dışarı atıverdim kendimi,10 dakka sonra girdim eve,sanki 10 dakka sonra bir daha deprem olmaz : )

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 5