Çanakkale"De Deprem
-
Çanakkale'nin Odun İskele açıklarında hafif şiddette deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 02:12'de merkez üssü Çanakkale'nin Odun iskele açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet işleri Genel Müdürlüğü Deprem Araştırma Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ise Çanakkale'nin Ezine ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi.Kandilli Rasathanesi verilerine göre, ilerleyen saatlerde Ege Denizi'nde 3,1, Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde de 2,8 ve 3,0 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi.
Walla kendi adıma söliim ödüm b*kuma karıştı.Bilgisayardan kalktım yatıcam bi hoplatma bi sallama ulan diorum alkol almadığıma göre deprem oluo.Olduğum yere çömdüm:D ne alakaysa sanki çömeilnce bişi olmucak xD
-
Geçmiş olsun cümleten.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayardan kalktım yatıcam bi hoplatma bi sallama ulan diorum alkol almadığıma göre deprem oluo.Olduğum yere çömdüm:D ne alakaysa sanki çömeilnce bişi olmucak xD
-----------------------------
:D ilginçgeçmiş olsun hocam..
-
4.2 ne ki ya ben artık 4 te pc nin başından kalkmıyom :)
bu arada farkettiniz mi şu dneyden sonra amma arttı be dpremler.
-
Geçmiş olsun Çanakkale Çocuklarına,Lapsekideydim ben de,uyanıktım,hafif tırstım,cigara bahanesiyle,evden dışarı atıverdim kendimi,10 dakka sonra girdim eve,sanki 10 dakka sonra bir daha deprem olmaz : )
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 5