folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Candy Crush Saga Telefonda

Candy Crush Saga Telefonda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hacılar, androidli bir telefon aldım, neyse candyi yükledim, bende net paketi yok, facebookla falan baglanmıyorum, korkum şu ben bu oyunu 

oynarken türkcell de bana sokuyor mudur acaba, hattım faturalı, ay sonunda kol gibi internet faturası gelmesin 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Veri ağı modu kapalıysa telefon nete giremez.İçin  rahat olsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

internet kapalıysa problem yok. açarsan her türlü sokar. yani sadece oyun oynuyorsan problem yok .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

ayarlardan mobil veriyi kapatmadıysan her an her şey olabilir hocam. Net pakedin yoksa android telefonu açınca yapacağın ilk iş mobil veriyi kapamak olmalı.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

benim hiç android telefonum olmadı :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

mobil veriyi kapamıstım, alır almaz bir uygulamaya bakayım derken azıcık bir şey sokunca kapamıştım, ben yine de bir fatura sorgulatması yapayım

yarın, içim hepten rahat etsin :) 

Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 6