Canım Aşkım Ünv. Gidiyor :(

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2007
    Erkek

    arkadaşlar moralim çok bozuk, sizlerle paylaşmak istiyorum.. benim canım, gülüm, herşeyim 2. tercihlerde hatayda yeni açılan ünv. tıp fakültesine tercih verecek, 100 kişi alıyor ve bunun puanı 348 yani %80 gidecek :( kahroluyorum.. bugün geldi konuştuk sen ne istersne onu yapıcam.. ben 1 sene beklemeyede hazırım sorun değil.. senn gönlün ne istiyorsa o olsun dedi.. düşündüm ve onu benim yüzümden 1 yıl beklemesine göz yumamam.. olurda seneye bi aksilik olur ve gidemezsen vicdan azabındna ölürüm.. o yüzden gitmelisin dedi... başka bir sorun is eben eczacılık istiyorum ve izmirde okumak istiyorum.. eğer hataya gidersen nasıl yanıan gidecem? eczacılık yok orada... 3-5 fakülte var zaten.. orada gidebileceğim tek yer mat. öğretmenliği.. ama hemn ailem şehir olarak hemde bölüm olarak buna izim vermez... istersem yine giderim ama sorun olacak... durumla rçok karışık yani altı üstü 2 gün kaldı tercihleri yapması gerek.. napacağımı bilmiyorum.. allahım sne bize yardım et... ben bu kulun için ölmeye hazırım, tüm gelecekteki hayallerimde o var.. sne bizi ayırma hayırlısı neyse onu nasip et.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2007
    Erkek
    hoca allah sana sabır , allah sana kolaylık wersin....

    düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Demon
    Dark_Demon's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    sevdiği kişi için hakkettiğinden daha düşük bi üniversiteye yerleşen bi tanıdığım var, ve üzülerek belirtiyorum ki boşandılar. arkadaşlar hayatınızı aşka göre çizmeyin, ztn birbiriniz için yaratılmışsanız farklı şehirler sizi ayıramaz. bütün geleceğinizi çöpe atmayın derim, biriniz doktor biriniz eczacı, çok büyük işler başarabilirsinz, çok mutlu olursunz. sabır gösterin yeter..

    Why Not
Toplam Hit: 861 Toplam Mesaj: 3