Canlı Canlı UZAY

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    Evet arkadaşlar sanırım forum da ilk kez veriyor büyük tepki toplucak

Canlı Canlı Uzay v.s v.s & Güneşi İzleyin

Program Bilgileri

Programı kurduktan sonra mouse nin orta tekeleği ile zoom yapabilirsiniz dilediğiniz noktaya mesela ben İSTANBUL civarlarına belirledim İSTANBULDA gök yüzü nasıl gözüküyosa gece olmadan gece izlemesi bile yapabiliyorsunuz
    Gökyüzünde nceledeği ne kadar nebula ve güneş sistemi vasa bunları görebilmeniz hatta diplerine kadar zoom yapabilmeniz mümkün. Program sayesinde Bu gezegenleri yerçekimleri ve gerçek dönüş hızlarıyla inceleyebiliyosunuz ayrıca. burçlara yön verdiği iddia edilen yıldızları bile şekilleriyle görmeniz mümkün...

DOWNLOAD LINK

http://www.hemenpaylas.com/download/470652/UYDU_izle___.rar.html

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Googleearth mı herne haltsa sanırım o herneyse o olmasa bile söyle düsün simdi bu program gercekte böyle seyler yapıyorsa dusunsene binlerce hatta sadece turkıyeye özel degilya milyonlarca kişi durmadan ordan orayı izler hangi alet oraları izlemesine yardım edicek Nasa yada baska bir firma bunu yaparmı keyfine....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Bu programda dünyanın fotoğrafı çekilmiş ve canlı değil :) Ülkelerin büyük şehirlerinin ayrıntılarını gösteriyor sadece... Türkiye'de mesela İstanbul en belirgin olarak gözüküyor... o da tam olmasada... Yinede güzel paylaşım tşkler... Emeğine, ellerine sağlık...

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 1057 Toplam Mesaj: 3