Canlı Canlı UZAY
-
Evet arkadaşlar sanırım forum da ilk kez veriyor büyük tepki toplucak
Canlı Canlı Uzay v.s v.s & Güneşi İzleyin
Program Bilgileri
Programı kurduktan sonra mouse nin orta tekeleği ile zoom yapabilirsiniz dilediğiniz noktaya mesela ben İSTANBUL civarlarına belirledim İSTANBULDA gök yüzü nasıl gözüküyosa gece olmadan gece izlemesi bile yapabiliyorsunuz
Gökyüzünde nceledeği ne kadar nebula ve güneş sistemi vasa bunları görebilmeniz hatta diplerine kadar zoom yapabilmeniz mümkün. Program sayesinde Bu gezegenleri yerçekimleri ve gerçek dönüş hızlarıyla inceleyebiliyosunuz ayrıca. burçlara yön verdiği iddia edilen yıldızları bile şekilleriyle görmeniz mümkün...
DOWNLOAD LINK
http://www.hemenpaylas.com/download/470652/UYDU_izle___.rar.html -
Googleearth mı herne haltsa sanırım o herneyse o olmasa bile söyle düsün simdi bu program gercekte böyle seyler yapıyorsa dusunsene binlerce hatta sadece turkıyeye özel degilya milyonlarca kişi durmadan ordan orayı izler hangi alet oraları izlemesine yardım edicek Nasa yada baska bir firma bunu yaparmı keyfine....
-
Bu programda dünyanın fotoğrafı çekilmiş ve canlı değil :) Ülkelerin büyük şehirlerinin ayrıntılarını gösteriyor sadece... Türkiye'de mesela İstanbul en belirgin olarak gözüküyor... o da tam olmasada... Yinede güzel paylaşım tşkler... Emeğine, ellerine sağlık...
Toplam Hit: 1057 Toplam Mesaj: 3