Canon Mvx30i İçindeki Kaseti Pcye Gondermek İstiyorum Olmuyor :(
-
son çağre olarak buraya geldim oturdugum yerde kameradan kasete cekim yapamiyorlar ama 45 dk uzaklikta bi yerde var bi kere gittim oraya adam pc yle data kablosunu takti bisiler yapti oldu ama ben yapamiyorum nasil yapicam sitesindeki tüm driverlari yukledim bunla ilgli ozel bir programmi var yada bilgisi olan
-
arkadaşım canon mcx30i diye bir model yok arattırdım istersen gözden geçir tekrar
-
mvx30i kusura bakma baslıkta düzelttim
-
öncelikle bilgisayarında tv kartı varsa kameradaki tüm görüntüleri cdye çeke bilirsin bunun için kamerada bulunan görüntü fişi var sarı ve siyah(başka renklerde olabilir) bunu tv kartına takacaksın (hani televizyonda izlemek istiyorsunya işte o fişi) taktıktan sonra tv kartının programı ile görüntüyü kaydede bilirsin yada windvd ve benzeri programlar ile kaydı alırsın ve nero ile cdye basarsın.bir yolu daha var son çıkan kameralarda usb girişi ve cd veriyorlar bu yollada cd2ye çekim yapmak mümkün kafana takılan bişe olursa söle elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım
-
simdi dostum tv kartim var dizüstünde ama ama hic kullandinmi diye sorarsan hic kullanmadim... neyse simdi ben butun driverlarini yükledim pc ye usbden bagladim kamerayi kamerayi webcam olarak bide icindeki hafiza kartinin icindekileri goruyor ama benim icin onemli olna video kasetinin icindekiler onlari pcye gecirmem lazim
-
usbeden bagladın şimdi ozaman onun cdlerinde bi program filan vardır kaydetmek için bi bak bulamassan windvd prosu var onu bul kur ordan kaydede bilirsin
-
tamam windvd 7 programini yükledimama programdan hic bisi anlamadim anaconda@derbend.net eklersen ...
-
kamerayı bağla.xp de windows movie marker programını aç.dosya menüsünün altında kayıt seçeneği var.kamerayı seç ve kayıt tuşuna bas.istediğin yere kadar kamerayla eş zamanlı olarak çalışır ve kaydeder.ek programlara hi.ç gerek yok en basit ve kullanışlı yöntem budur.kolay gelsin.
-
dedigini yaptim tamam kameranin üzerinde network seenegi var oraya aldinmi
butun herseyini paylasiyor isindeki hafiza kartina kdar bu sefer canli yayin gibi kayit ediyor movie makerda direk kayit yapabilir ama tabiki oynatmak icin playe getirmen gerikcektir player getirdigimde usbden bagli sekilde hic bir sekilde pc okumuyor ne hafiza kartini ne baska bisiyi cd deki butun driverlari yukledim hersey ok ama olmuyor 2 pcdede denedim ikisindede hep ayni sekil
Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 9