Capsiplex Kullanan Varmı?
-
capsiplex kullanan varmı? Çok araştırdım sadece içimdeki tek şüphe sağlık bakanlığından onayı olmadığından ilaç olarak değil gıda takviyesi diye tarım bakanlığından izin almışlar.
Bir çok gazetede haber sitesinde ilacın ismini vererek önerilerde bulunmuşlar resimlerin fake olacağını düşünerek arşivlerde araştırma yaptım gerçekten tavsiye etmişler
1 kutu sipariş ettim bakalım :) kullanan varmı diye merak ettim sadece
-
altın çileği denedin mi kardeşim.. ?
-
hacı eczacı arkadaşlara sordum exodexi tavsiye etmişti onlar. Sen bunu bi kullan sonuçlarınıda yaz ama :)
-
alper işe yararsa 10 tane alirim :G
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
altın çileği denedin mi kardeşim.. ?
-----------------------------dün baktım araştırdım altın çilek yararlı ama zayiflama konusunda pek ikna olmadım lif bakımından zengin diyo tokluk veriyo diyo ama içime sinmedi
yararlı bir meyve ama zayıflama konusunu bilmiyoruml
panxer
zaten yararını görürsem tavsiye ederim mutluka aldığım siteyide tavsiye ederim.
ama kilo kontrolü yapmak lazım adam 2 bin kalori alırsan günde hiç bir zayıflama hapı işe yaramaz diyo :))
öyle demesi içime sindi yani her konuda zayıflayacaksın palavrasını sıkmıyo :) yine dengeli yiyerek kullanacağım bakalım 1 ayda ne olduğu belli olur
zaten iyi bir ürün değilse aldığım siteyle dolanndırıcı diye başlık açarım google da görünür sitenin altında zaten en büyük zarar olur :))