Capsiplexturkiye.Gen.Tr | Capsiplex Yalanı | Türk Malı
-
diye konu açmıştım almadan önce neyse bir kobay olalım dedik 2 haftadır kullanıyorum 2 kilo aldım üstelik daha az yememe ramen
zaten kutusuna bakınca çakma olduğu ortaya çıkıyor sitede yok biber özü v.s yazıyo ama bildiğiniz sinamekiyi basmışler içine
yok yurt dışından ithal geliyomuş bilmem ne kutusunun üstünde üretim yeri yazıyo türkiyede bir adres yine sitede hologramı sogulaya bilirsiniz diyor ama gelen ürünün üstünde hologram YOK
bu sitede kullanansyok ama tahribatın gücüne güvenerek açıyorum google başka arkadaşlar görüpte kanmasın bunlara
edit: unutmadan resmi satış sitesi diyipde faturasız mal gönderiyor vergi kaçırıyorlar
orjinal capsiplex tabletleri gerçekten kilo verdiriyor ama Türkiyede satan firma yok bilginize..
-
gelecek ay altın çileği deniyecem bakalım durumu yazarım yine :D
-
bendede pc başında oturmaktan her taraf yağ bağladı özellikle göbek bölgesi çok fena oldu hamile kadınlar gibi.spor yapmayada üşeniyorum boğazdanda kesemiyorum irade yok.çaresi var mı ilaç filan :D
-
http://www.r10.net/adsense-haberleri/843799-biber-hapi-reklamlari-yasaklandi.html
-
Benim arkadaşa diyet olarak 31 çek demiş doktoru. Araştırdımda artık diyetisyenler harbiden diyet listesine 31 i ekliyorlar lan :S
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
gelecek ay altın çileği deniyecem bakalım durumu yazarım yine :D
-----------------------------alper altın çilek güzeldir tavsiye ederim lakin alıcagin zaman ecza deposunda calışan saglam güvenilir birinden almani tavsiye ederim
..
altın çilek inde merdiven altı üretimi asiri derecede fazla Eczane ler bile merdiven altı üretimleri Satmaya başladı bilgin olsun.
-
serkan. Kardesim saka maka bi yana ama ben tedirgin oldugum bir durumu sana soylemek istiyorum.dikkat et.bu haptir zayiflama zimbirtisidir felan bence kullanma.daha farkli alternatifler bulabilirsin.dogal beslen en azindan bu konuda uzmanligim yok uzman olanlar yardimci olursa da iyi olur.dikkat et diyorum cunku (bknz. Bulent tigin) :\