folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Captain Tsubasa II Modifix_Barcelonadan Biryıldız Doğuyor_& Tsubasa Müzik & Midileri

Captain Tsubasa II Modifix_Barcelonadan Biryıldız Doğuyor_& Tsubasa Müzik & Midileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

Bunlarda Captain Tusubasa Müzikleri:

1-RapidShare: Easy Filehosting

2-RapidShare: Easy Filehosting

Os9.1 serisi telefonu olanlar

bu linkteki programı telefona yükleyip
    http://rapidshare.com/files/146171305/Captain_Tsubasa_2_turkce__Barcelonadan-Bir-Y__305_ld__305_z-do__287_uyor.rar.html bu linkteki oyunu e / data /other/vnes klasorüne atarak kaptain tsubasa keyfini telefonlarında yaşayabilirler:) 

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bu oyunda üstüme adam tanımam abi :D bu oyun sayesinde çinceyi sökecemtim iş o kadar inada binmişti :D ama oyun bitti Allahtan

ayrıca midlerin tamamına ulaşabilmek için www.vgmusic.com dan bütün nintendo vs. oyunlarının midlerini indirebilirsiniz. road 2002 nin 35 orjinal trackı bende daha iyi ses kalitesi ile vardı onuda bulursam upload ederim

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

bu oyunda üstüme adam tanımam abi :D bu oyun sayesinde çinceyi sökecemtim iş o kadar inada binmişti :D ama oyun bitti Allahtan

ayrıca midlerin tamamına ulaşabilmek için www.vgmusic.com dan bütün nintendo vs. oyunlarının midlerini indirebilirsiniz. road 2002 nin 35 orjinal trackı bende daha iyi ses kalitesi ile vardı onuda bulursam upload ederim

hocam cince öğrenmeye gerek yok :) türkçeye çevrilmiş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

ben japoncayı söktüm sanıyordum :p ateri de hep adaptörün ısınması yüzünden bitiremiyordum.pc ye bi aktardım oyun bitmeden ne kadar uykum geldiğini anlayamadım =) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar bu oyunda bi şifre wardı böyle yeni futbolcular geliyodu ikizler geliyodu yeni bi kaleci falan geliyodu o şifreyi hatırlayanınız warmı_?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

ben japoncayı söktüm sanıyordum :p ateri de hep adaptörün ısınması yüzünden bitiremiyordum.pc ye bi aktardım oyun bitmeden ne kadar uykum geldiğini anlayamadım =) 

benim zamanımda Türkçesi yoktuki :D çincesi vardı çince alfabe hala ezberimde ama :D şifre alıyordum ben devamlı o yüzden adaptör yansada sorun olmuyordu :)

bu arada hajı hatırladığım en kolay şifre yukarıdan sağa doğru 3. karakter çincexi x ve üzerinde çizgi vardı japonca ing. veya türkçesini bilmiyorum ama işte en baştan sağa dığru 3. karakteri 17 kere yazında dünya kupasının en son 4. takımından başlıyor yani 30. takımdan direk başlayabiliyorsun.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1619 Toplam Mesaj: 6