Captain Tsubasa II Modifix_Barcelonadan Biryıldız Doğuyor_& Tsubasa Müzik & Midileri
-

Bunlarda Captain Tusubasa Müzikleri:
1-RapidShare: Easy Filehosting
2-RapidShare: Easy FilehostingOs9.1 serisi telefonu olanlar
bu linkteki programı telefona yükleyiphttp://rapidshare.com/files/146171305/Captain_Tsubasa_2_turkce__Barcelonadan-Bir-Y__305_ld__305_z-do__287_uyor.rar.html bu linkteki oyunu e / data /other/vnes klasorüne atarak kaptain tsubasa keyfini telefonlarında yaşayabilirler:) -
bu oyunda üstüme adam tanımam abi :D bu oyun sayesinde çinceyi sökecemtim iş o kadar inada binmişti :D ama oyun bitti Allahtan
ayrıca midlerin tamamına ulaşabilmek için www.vgmusic.com dan bütün nintendo vs. oyunlarının midlerini indirebilirsiniz. road 2002 nin 35 orjinal trackı bende daha iyi ses kalitesi ile vardı onuda bulursam upload ederim
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------bu oyunda üstüme adam tanımam abi :D bu oyun sayesinde çinceyi sökecemtim iş o kadar inada binmişti :D ama oyun bitti Allahtan
ayrıca midlerin tamamına ulaşabilmek için www.vgmusic.com dan bütün nintendo vs. oyunlarının midlerini indirebilirsiniz. road 2002 nin 35 orjinal trackı bende daha iyi ses kalitesi ile vardı onuda bulursam upload ederim
-----------------------------
hocam cince öğrenmeye gerek yok :) türkçeye çevrilmiş -
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------bu oyunda üstüme adam tanımam abi :D bu oyun sayesinde çinceyi sökecemtim iş o kadar inada binmişti :D ama oyun bitti Allahtan
-----------------------------ben japoncayı söktüm sanıyordum :p ateri de hep adaptörün ısınması yüzünden bitiremiyordum.pc ye bi aktardım oyun bitmeden ne kadar uykum geldiğini anlayamadım =)
-
ya arkadaşlar bu oyunda bi şifre wardı böyle yeni futbolcular geliyodu ikizler geliyodu yeni bi kaleci falan geliyodu o şifreyi hatırlayanınız warmı_?
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ben japoncayı söktüm sanıyordum :p ateri de hep adaptörün ısınması yüzünden bitiremiyordum.pc ye bi aktardım oyun bitmeden ne kadar uykum geldiğini anlayamadım =)
-----------------------------benim zamanımda Türkçesi yoktuki :D çincesi vardı çince alfabe hala ezberimde ama :D şifre alıyordum ben devamlı o yüzden adaptör yansada sorun olmuyordu :)
bu arada hajı hatırladığım en kolay şifre yukarıdan sağa doğru 3. karakter çincexi x ve üzerinde çizgi vardı japonca ing. veya türkçesini bilmiyorum ama işte en baştan sağa dığru 3. karakteri 17 kere yazında dünya kupasının en son 4. takımından başlıyor yani 30. takımdan direk başlayabiliyorsun.