Captcha Vs Flood Control
-
İkisinin de ne anlama geldiğini bilenler uğrar eminim ki kirlilik olmasın.
Hocalar ben sizce hangisini kullanmalıyım? Hangisi daha sağlam korur.Neredeyse
site içinde gezinme hariç , veritabanıyla alakalı her işlem yapılmadan önce gösterecem bunu.
Sizce captcha mı göstereyim? yoksam flood control mu? göstermeliyim.
-
yeni nesil şeyler var, 5+3 falan. dört işlem sorusu resmin iiçnde. yapabilirsen öyle bişi güzel olur. yada abartıp, limit , integral falanda sorabilirsin. hayal gücüne kalmış
-
ikisinide kullan garanti olsun. birini aşan birine takılsın
-
Buzul doğru dedin öyle yapem.Ben integral,limit,türev bilmem.
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
yeni nesil şeyler var, 5+3 falan. dört işlem sorusu resmin iiçnde. yapabilirsen öyle bişi güzel olur. yada abartıp, limit , integral falanda sorabilirsin. hayal gücüne kalmış
(H) evet benimki mesela (H) -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------(H) evet benimki mesela (H)
-----------------------------nerde? hani? ne zaman? kaç para? nasıl? hangi renk? ne için? kilosu kaça?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------(H) evet benimki mesela (H)
-----------------------------nerde? hani? ne zaman? kaç para? nasıl? hangi renk? ne için? kilosu kaça?
http://aspdepo.org/tr/scriptekle.asp
sakın isteme vermiyorum (H) :C :D
günde 354321 bot boktan şeyler ekliyordu bi tek bu zımbırtı durdurdu :D -
foxcum az önce 2 kayıt yolladım deneme diye silersen iyi olur :D sadas :D veri gönderildikten sonra cookie mi sessionmu napıosan boşalttır bence feci denyo yersin acıdığım için yapmadım :P