Çaresizim Ne Yapmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Maddi dünyada insanların çoğu mutsuz oluyor.Sorunların çözümü içinde saklıdır oysa ama farkında değildir aciz insan. Bakış açınızı genişletecek bir kitap. Kitabı okumadım ama inşallah okuyacağım. Dr. Can ı tanıyorum.Güzeldir.. Kitabı okuyarak en azından sıkıntılarınıza biraz su serpersiniz. Bakış açınız genişler ve rahatlarsınız

----------------------------------------------

Çaresizim Ne Yapmalıyım?

Can

Yayın Evi :Gülyurdu Yayınları
    Yayın No : 8
    ISBN : 975-9105-07-1 | Barkod : 9789759105075
    248 sayfa. 15 x 21

Piyasa fiyatı : 9.25 YTL
    Bizde : 7.40 YTL

Bu kitap, her biri ayrı bir beste ve farklı bir sızı olan mektuplara verilmiş cevaplardan oluşmaktadır. Öyle cevaplar ki, mektubu yazanın ıstırabını yürekte hissetmeden kalemi ele almanın mümkün olmadığı cevaplar... Adeta gözyaşı damlalarıyla yazılan mektuplara kalp acısı mürekkebiyle verilmiş cevaplar...

Kitaptaki mektuplar akıl vermeye değil, huzur vermeye çalışan ve arz edilen sıkıntılardan bazılarını kendinde de gören okuyucular için farklı bir bakış açısı sunacak özelliktedir.

Her insan ve her bir mektup, ayrı bir dünya ve farklı bir hazinedir. Buna göre her bir sorunun cevapları ve çözüm yolları farklı olabilecektir. Önemli olan kendi ruh hazinesinin üstünde oturup, bunun farkında olmadan kuruş dilenen özgüven mağdurlarına hazine anahtarlarının yerini tarif etmektir...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

eskiden olsa çaresizseniz çare sizsiniz gibi iğrenç bi espiriyle konuya dalardım amma

alıyımda bakıyım çaresizim a.q

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

zamanın verdiği ailem ekinde dert babası değil mi bu dr.can.

öldü diye hatırlıyorum.

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    evt mizahi arkadaşım o.vefat etti. bilmiom hoca eğer sıkıntın varsa yardım etmek isterim. Pm den msn adresini gönderebilirsin.Biraz psikoloji eğitimi almıştım. Belki bi faydam dokunabilir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1057 Toplam Mesaj: 4