Cargo Pantolon Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

hacılar ankarada cargo pantolon arıyorum daha önceleri colins den alıyordum çok dayanıklı değillerdi çabuk yırtılma ve renk verme oluyordu bu gün aradım sordum yok marka giyimlerin hiç birinde bulamadım bir kaç mağazada buldum çok klasik tip cargo değil yandan cepli düz kesim pantolon neyse ben şöyle bir int sitesi buldum http://www.oldcottoncargo.com/ ama güvenlimi değilmi bilemedim bilenler görenler bi öneri yaparsa sevinirim.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

real,kipa,metro gibi yerlerde olabiliyor hocam avcı kargo pantolon tarzları da var colins de oluyor hocam bak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam kargo pantolon heryerde olan birşey öyle çok fazla aramaya gerek yok ki. Herhangi bir ykm veya boynere gir dünya kadar markanın kargo modelleri var. Ben kottan çok kargo pantolon giyiyorum.

Ha colins fiyatları ayarında kaliteli ürünler arıyorsan ltb veya mudo ya bak.

torpedo_XL tarafından 08/Şub/14 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam kargo pantolon heryerde olan birşey öyle çok fazla aramaya gerek yok ki. Herhangi bir ykm veya boynere gir dünya kadar markanın kargo modelleri var. Ben kottan çok kargo pantolon giyiyorum.

Ha colins fiyatları ayarında kaliteli ürünler arıyorsan ltb veya mudo ya bak.

colins de ltb de yok defacto var oda klasik kesim http://www.oldcottoncargo.com/ buradaki modellerden sağlam olsun istiyorum.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kargo pantolondan başka pantol giymiyorum bende öyle her yerdede bulunmuyor...

Hocam LOFT'da çok güzel kargolar var dayanıklı ve iyi.

Yukarıdaki uygunsa bu tarzları Abercrombie and Fitch  - Dolce Gabbana - Cazador markalarında bulabilirsin.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
Toplam Hit: 3656 Toplam Mesaj: 5