Carmageddon 1 Sorunu
-
Arkadaşlar ben indirdim bu oyunu azcık nostalji yapayım diye ancak dostan kitleniyor.Nası açabilirim bi yol yöntem söylerseniz sevinimirim
-
oyuna sağ tuş tıkla özelliklere gir uyumluluğa geç ordan uyumluluk modundan win 98 seç dene bakalım.
bu arada carmageddon 2 rulz :D üstüme adam tanımam.
-
Sevgili buzul kardeşim dediğini çok denedim yemedi hayvan terli.Ancak dosbos indirdim ordan klasöre girdim exeyi enterledim falan çıkan uyarı aynen yazıorum ne diyor açıkçası kafam karıştı biraz.
Usage:CARMAGDN [-hires] [-yon YonFactor] [-simple CarSimplicationLevel]
Carsimflication level is a whole number between 0 and 4
and SoundDetailLevel is a Whole number
Gibi bi uyarı var yaw ne tam sayı ne yarım sayı oluyoki burada kafam karıştı biraz uplyalım mevzuyu bakalım dos hatırlayan bana yardımcı olabilcek kimler var =) -
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
oyuna sağ tuş tıkla özelliklere gir uyumluluğa geç ordan uyumluluk modundan win 98 seç dene bakalım.
carmageddon2'de 200 kadar videom var oyundan :D bokunu çıkardım zamanında yalnız xp service pack 3'te çalıştıramadım gitti, sp2 de oynuyodum ama... bi çözüm biliyor musun acaba? -
oldwolf bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
carmageddon2'de 200 kadar videom var oyundan :D bokunu çıkardım zamanında yalnız xp service pack 3'te çalıştıramadım gitti, sp2 de oynuyodum ama... bi çözüm biliyor musun acaba?
sp3 de hiç denemedim hacı bendede fena bağımlılık yapmıştı yıllarca :Ddemosunu oynadıysan bir bölüm vardı orda orda günlerim geçerdi :P
-
ne oyundu bea :)
başka biyerden indirmeyi denedin mi hocam? belki indirdiğin bozuktur? -
3 farklı yerden indirdim ama yemiyo.yutuptan avunucaz gibi gözüküyor :)