Çarşı Olayları
-
Tamamen şahsi görüşümdür.
Bu Tayyip Erdoğan gerçekten akıllı bir politikacı.
Direnişçiler hazırlanıyordu sonbaharda direnişi hızlandıracaklardı.
Tam bu zamanlarda halkın birleştirici gücü ve göz bebeği olan çArşı'ya mükemmel bir tezgah hazırlandı.
Beşiktaş içinde bir taraftar grubu kuruldu: 1453 Kartalları çArşı'ya karşı.
Maç boyunca zaten iki grup arasında tribünde kavgalar yaşandı. Sonrasında da asıl kozunu "sahaya" sürdü, çArşı gürünümlü 1453 Kartalları.
Arından Lig Tv, gazeteleri, basın yayın organlarını kullandı: Bak işte sizin çArşı böyle kırıp döküyor imajı yarattı.
çArşı'nın imajına bir çizik salladı.
Olayı futbol ve Melo olayı zanneden armasına aşık olduğum takımın taraftarı da Beşiktaşlıları ezmek için bu tezgaha bilinçsiz olarak destek verdi ve kocaman bir kitle yaratıldı çArşı'ya karşı.
Görünürde başarılı oldu gibi duruyor. çArşı grubu twitterdan "onun hesabını ver, bunun hesabını" ver diyerek paçayı sıyıramaz.
Halk Tv'yi, Ulusal Kanalı kullanarak da olmayacak bu iş çünkü bu iki kanal da artık duygusal habercilik modunda. Akp'nin yaptığı herşeye karşıyız havalarında.
çArşıyı zedeleyerek direnişe ağır bir darbe vurdu. Önce onun önüne suni bir düşman çıkardı ve hedef şaşırttı ardından da ilk fırsatta karizmasını çizdi.
Bakalım çArşı ne yapacak?
-
biraz az yilmaz ozdil oku haci emin ol carsi tayyibin hic sikinde degil.
halkin birlestirici gucuymus peh!
-
carsi nin ne oldugunu ne olmadigini bilmeyenler, tarafli basindan olaylari okuyan biri yukaridaki yazilanlari dusunmesi gayet normal.
carsi nin imajina cizik degil Besiktas baskanin da soyledigi gibi bu sadece kaya dan toz kaldirmaktir.
yakinda carsi yi da teror orgutu ilan ederlerse hic sasirmam.
staddaki olaylarin baslangicina bak, bedava biletlerin kimlerin elinde olduguna bak sonra carsi nin tarihine bir bak
-
Sen misin geziye destek veren
-
underzero bunu yazdı
carsi nin ne oldugunu ne olmadigini bilmeyenler, tarafli basindan olaylari okuyan biri yukaridaki yazilanlari dusunmesi gayet normal.
carsi nin imajina cizik degil Besiktas baskanin da soyledigi gibi bu sadece kaya dan toz kaldirmaktir.
yakinda carsi yi da teror orgutu ilan ederlerse hic sasirmam.
staddaki olaylarin baslangicina bak, bedava biletlerin kimlerin elinde olduguna bak sonra carsi nin tarihine bir bak
Kayadan toz kaldırmak mı bilmem ama bilet olayı ve güvenlik kontrolü felan ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam.
Maçı stadta izleyen çarşıcı arkadaşa da uzun anlattırdım olayı o da aynı şekilde konuşuyor. İşin başı çarşı değil + olarak çarşı üst tribünde.
Çarşı galatasaraylı olsun fenerli olsun herkesin sempatisini kazanmış bir grup haline gelmişti ve buna bir dur demek istedi bazıları. O duru da gayet güzel verdiler.
Ortada Galatasaraylılar faktörü de olunca... Bi boktan haberi olmayan Galatasaraylı grup var ve bunlar büyük bir çoğunluk. Beşiktaşın açığını da çarşıdan buldular kime hizmet ettiklerini bilmeden çarşının olaylarını büyüttüler. Medya vs de olayı vererek çarşının gayet de imajını çizdiler.
Kendin de demişsin çarşıyı terör örgütü ilan ederlerse şaşırmam diye. Benim kastettiğim bu; terör örgütü sıfatına sokmak için yer aradılar ve biraz başardılar. Hem benim demek istediklerimi demişsin hem de sen bi bok bilmiyon demişsin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
-
The_Cure
yok yok yanlis anlama "bu neerhiz bu ne lahana turşusu" anlaminda soylemedim ima bile etmedim
fakat carsi nin durusu, yeri, olaylara bakisi hareketi bellidir bunu anlatmaya calistim. imajinin zedelendigi konusuna takildim
bana sorarsan zedelenme degil en fazla kaya dan toz kaldirmak tir bana gore
-
KaRaKuLe bunu yazdı
biraz az yilmaz ozdil oku haci emin ol carsi tayyibin hic sikinde degil.
halkin birlestirici gucuymus peh!
:D yozdil farkı baksana bir anda çözmüş olayları hacı :))