Casio Dijital Fotoğraf Makinesi 16 MP EX-Z28
-
Arkadaşlar bim'in kampanyalı ürünü olan Casio 16 MP EX-Z28 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce kaliteli midir daha önce Casio kullanan oldu mu? Fiyatı 185 lira almalı mıyız?
Li-ion batarya
2 yıl garantili
2,7'' / 6,86 cm
HD video çekim
16,1megapixels
26 mm Wide-angle Lens
5x Optik zoom- Li-ion batarya
- 2 yıl garantili
- 2,7'' / 6,86 cm
- HD video çekim
- 16,1megapixels
- 26 mm Wide-angle Lens
- 5x Optik zoom
-
fujıfilm almıştım 90 tl ye özellikleri bununla aynıydı ama modeli bilmiyorum yanımda olmadığı için
-
DrKeworks bunu yazdı
fujıfilm almıştım 90 tl ye özellikleri bununla aynıydı ama modeli bilmiyorum yanımda olmadığı için
eminmisin birde sıfır mı aldın
-
rebellisch bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
eminmisin birde sıfır mı aldın
eminim teknosadan sıfır aldım üst üste yüzlerce dizmişlerdi kampanyalıydı belki de onda ucuzdu
-
darty de 199 tl imiş ama başka mağazaların hiçbirinde yok bi orda var.Demekki çok tutan bir model değil türkiyede.
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Compact-Foto-raf-Makinesi/CASIO/EXILIM-EX-Z28-SIYAH-p-76968-c-42.htm?ref=akakce&v=1.27.6
-
casıoların lesn kalitesi bence yerlerde beğenmiyorum soğuk resimler çekiyor. Canon nikon al sony al hocam biraz daha ekle boşver uğraşma. he birde en cok sorunu casıolar bataryadan veriyor demedi deme.
-
tbtgezgini bunu yazdı
casıoların lesn kalitesi bence yerlerde beğenmiyorum soğuk resimler çekiyor. Canon nikon al sony al hocam biraz daha ekle boşver uğraşma. he birde en cok sorunu casıolar bataryadan veriyor demedi deme.
teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi farklı bir makine araştırmak olucak önerdiğiniz marka ve modeller varsa sevinirim. Bu arada en hesaplı alışveriş gold ta gözüküyor.
-
Canon a3100 var bataryali Pilli a2100 var hocam HD video kayıtlı güzel cihazlar :)