folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Casper 22 Lcd Geniş Ekran Monitör Hakkında Yardım

Casper 22 Lcd Geniş Ekran Monitör Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Arkadaslar ßir Monitör Almaya Karar Verdim Ama Kararsızım ßenim Gözümde Casper'in 22 ' Lik LCD Monitörü Var ßu Konuda ßilgili Olan Arkadas Yorumlarını Yazarsa Sevinirim.

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1096 

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

kardeş ben casperın hiç bi malını sevmiyorum.. kalitesiz çıkıyor çoğu.. eğer 511 lira verebiliyosan üstüne 100 lira daha katıp

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1949

bu monitörü almak daha mantıklı ;) karşılaştır özelliklerini.. samsung mükemmeldir.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Hemen hemen ayni fiyata modeline gore; cok kaliteli ve kiyak flat lcd Acer, philips , Lg Lcdler bulabilirsin, daha ucuza ise 19'' Samsung.

Casperin adi gibi urunleride vasat + casper monutor piyasasinda bir hic.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cekirge
    cekirge's avatar
    Erkek
    ya hocam casper kullanılırmı ya pc'leri bence çok dandikk :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

casper almaya değmez arkadaşım. ben de arkadaşın dediği samsung monitörü aldım. gerçekten çok güzel özellikleri var. eğer internetten alışveriş yapabileceksen netsiparis.com var. 600 ytl. ama yok interneten almam dersen vatanda 670 ytl'ye var. ben netsiparis'ten aldım monitör koca bir çizikle geldi. değiştirene kada da canım çıktı. gigatek de iyidir heralde dolapdere'de mağazaları var elden de alabilirsin. ama sana tavsiyem aldığın anda adamların yanında aç monitörü

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

sakın ha casper alma.Bende casper 19 inc LSD var( ince ekran ) Ama ısınmaya gelemedi işde.Bütün millet pcbaşlarında.Ama benim monutorum ısınmadan dolayı arızalandı.Her pc yi açdığımda  ekranım kararıyor, ve monutoru tuşundan açıp kapatıyorum.dakka başı kararıyor.:D Tabi biz türküz ya hemen çözüm bulduk:D

Ekran koruycuyu 5-10 kez önizleme yapınca.Bi daha kararmıyor.Ama reset atınca gene oluyo.:DHEr türlü ayarı kurcaladım ama olmadı:D Bi daha casper alırsam beni cümle alem ****sin:D 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
Toplam Hit: 1874 Toplam Mesaj: 6