Casper CN TUB-3317C Ultrabook Mühendislik Prog. İçin İşimi Görür Mü?
-
hacılar CASPER CN TUB-3317C ULTRABOOK almayı düşünüyorum. inşaat mühendisliği okuyorum bölümde kullanacağımız çizim programlarını destekler mi ?
SİPARİŞ KODU 125032389 BELLEK 8 GB BELLEK TİPİ DDR3 Dahili Kamera Var (1 MP HD) EKRAN BOYUTU 14" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768 Piksel EKRAN ÖZELLİĞİ HD LED ETHERNET Var GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl GRAFİK TİPİ Intel HD Graphics 4000 HOPARLÖR Var İŞLEMCİ Intel Core i5 İŞLEMCİ HIZI 1,70 GHz İŞLEMCİ TİPİ Intel Core i5 MARKA CASPERC MODEL CN.TUB-3317C SABİT DİSK 500 GB SES KARTI Var USB BAĞLANTI ADEDİ 1 x USB 3,0, 1 x USB 2,0 YAZILIM Windows 8 İşlemci Markası Intel Kart Okuyucu Multi Card Reader ram yetiyor sanırım ama işlemci ve ekran kartı kafamda soru işareti oluşturuyor ?
-
Hocam evdeki 8. Casper bilgisayar. Donanım ötesinde kasaya bak derim. Son zamanlarda maalesef içine sıçtılar. 6 sene önceki Casper bilgisayarda dokunmatik ekran, parmak izi falan vardı. Şimdi onları geçtim ; doğru düzgün kasa yapmıyorlar
Macbook Air çakması birşey var , onun kasasıyla ultrabook'lar arasında dağlar kadar var ama hepside değil. Yani git, kasayı incele derim. Sağlam olsun.1 ay oldu alalı ve pek memnun değilim. 6 model arasından en sağlamını seçtim.
16gm ram var, işlemci i7 falan ama windows 8 'denmi bilmiyorum ; performansı berbat. Bir ara linux ve iAtkos kurup deneyeceğim.
Tamam nvidia, intel falan da ; birşey var. Kasıyor, problem çıkartıyor, sorun yaratıyor. açıkçası pek beğenmedim son serilerini.
-
eyvallah yorumun için :) kasa sağlam gibi duruyordu ekran kartı ve işlemci sorun çıkartmazsa düşünmeden alırım
-
fiyati ne bu urunun ?
casper a hep soguk bakarim
-
http://www.teknosa.com/urunler/125032389/casper-cn-tub-3317c-ultrabook
turuncu indirimle 1300 e kadar düşüyor
-
casper'dan uzak dur hocam öyle sağlam küfür edersin ki ; bilgisayara değil bu bilgisayarı alma amacının mühendislik olmasına ordan öss ye falan diye gider derine inersin yani
-
Her zaman derim, "Casper'ı yolda görsen alma."
Aldım oradan biliyorum yani.