Casper Laptop Fan Sökme?
-
Merhaba arkadaşlar,
Bu Casper nirvana serisinde fan nasıl sökülüyor bilenniz var mı? Ne cins bir şeydir anlamadım vida falan yok, bir tarafında vida olsa nasıl bir yol izleyeceğim çıkacak ama o da yok.
-
bende de casper nirvana var ve düzenli olarak fanını söküp temizliyorum. benimkinde vida var sende de olması lazım
-
Seastar bunu yazdı
bende de casper nirvana var ve düzenli olarak fanını söküp temizliyorum. benimkinde vida var sende de olması lazım
hocam vida nersinde bir foto koyabilir misin? bir de benimki tw9
edit: hocam bu malın vidası klavyenn altında mı yoksa? bazıları o şekilmiş.
Fatih tarafından 07/May/13 04:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunlari detayli anlatan site vardi. Bi googleye yaz belki bulursun veya biraz bekle cikar iki uc sey
-
Benim nirvanadaki fan vidalı ama vidaları çıkardığım zaman fanı yerinden oynatamamıştım bile.. ya bişey olur diye korktuğumdan çıkaramadım heralde.
-
Hocam bazen vidaların üzerini plastikle kapatıyorlar böylece vida var mı yok mu pek belli olmuyor. Sonra laptop un kıyısına köşesine bak genelde köşelerde oluyor vida delikleri. Eğer cidden dediğin gibi klavye altındaysa klavye kenarlarında çentikler olması gerekir. tırnakları boşa çıkardığınızda klavye çıkar duruma gelir yalnız bu aşamada vidaların yanısıra soketlerle uğraşmak zorunda kalabilirsin.
-
dostum sanki bitane mi nirvana modeli var?
bi foto çek koy alttan-üstten söyleyelim nerden açılır
-
amele_2 bunu yazdı
dostum sanki bitane mi nirvana modeli var?
bi foto çek koy alttan-üstten söyleyelim nerden açılır
imkana kavuşur kavuşmaz çekecei hocam.
-
birisi çıkmış halinin resmini çekmiş, fan köprülerden ayrı değil de hepsi birden çıkıyormuş şerefsiz:

-
bende pc yi söktüm senin için resim çekerek neyse bakalım çözdüysen sorun yok
-
MustyKTE bunu yazdı
bende pc yi söktüm senin için resim çekerek neyse bakalım çözdüysen sorun yok
daha girişmedim hocam, sökmüşsen bir de senin resimleri atsan ve anlatsan fena olmaz, tbt döküman arşivine eklenecek bir malzeme olur.