Casper Laptop Format Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar.yaklasık 8 ay önce laptop aldım.daha önce masaüstü bilgisayarıma defalarca format attım ama laptopa ilk defa format atıcam.sorunum orjinal windows 7 cd lerim olmasına ragmen format sırasında diski silme ekranı glmiyor.eski sistemin üzerine kurulum yapıyor ve eski dosyaları windows.old. isimli kalsorde saklıyor.ben C diskin komple silip  sistemi yeniden kurmak istiyorum.elimde 2 adet win7 cd si ve ayrıca driver cd si var.pc nın içinde olan recovery diskinden mi format atıcam.açılısta hangi tuşa basıcam bunları bilmiyorum.ayrıca orjinal windows 7 dl leriin üstünde ürün kurtarma diski yazıyor.

acil yardımlarınızı bekliyorum

Telegram @WVesselam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

laptop acildiginda bios penceresinden hemen sonra F11 for recovery göstermiyormu?

eger cd ile direk format atarken, drive Option bölümünde partitionu secerken direk üstüne kuruyorsun iste, orda drive option -> extended format diyebiliyorsun, hdd yi siliyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

tam hatırlayamıyorum da özel veya gelişmiş diye bir buton olması lazım bildiğim kadarıyla o ekrandan yapıyorsun. sonra diski seçip biçimlendir yada direk sil de. biçimlendirdiğin üzerine kur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

flood-..! :D

bak burda resimli anlatilmis..

http://www.google.de/search?q=windows+7+format+in+pictures&hl=de&biw=942&bih=871&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7aRzTuCmLYqXOvrRqb8M&sqi=2&ved=0CCEQsAQ

%3c%3c

anlatmak istedigim bölüm burasi.. ingilizce terimleri google sagolsun öyle yaziyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

MuRaT55 bunu yazdı:
    -----------------------------

flood-..! :D

bak burda resimli anlatilmis..

http://www.google.de/search?q=windows+7+format+in+pictures&hl=de&biw=942&bih=871&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7aRzTuCmLYqXOvrRqb8M&sqi=2&ved=0CCEQsAQ

%3c3c%3c3c

anlatmak istedigim bölüm burasi.. ingilizce terimleri google sagolsun öyle yaziyorum..

-----------------------------
    yok hocam bu ekran gelmiyo işte.recory diski var 8gb dolu gözüküo ama içinde dosya yok

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 1819 Toplam Mesaj: 5