Casper Nirvana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    dayılar kampanya başlamış laptop da 780 lira diyolar alacam da işe yararmı sizce

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    ver bakalım lınkını nırvana nın bır suru versıyonu var!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

link vermeye gerek yok şlşm gereği hangi model olduğunu biliyorum.alma birader.aynı laptop büyük marketlerde daha ucuza da satılıyor ve satıldı.aynı şekilde bimex'de de 1000 dolar alışveriş yaptığın takdirde 650 ytl ye mi ne geliyordu..tavsiye eder miyim?hayıırrr

berbat bir makine.eline aldığında şöyle kabaca baktığında ne mal olduğunu anlıyorsun.1 aya kalmaz klavyesi tutukluk yamaya başlar.zaten biraz sert bastırdığında anlarsın.aynı şekilde aşırı ısınıyor.ayrıca bataryasını çıkarıp kullandığında dengede durmuyor .o parayı vereceğine bimexde hp vatanda da acer laptoplar(kral laptoplar) günün ürünü diye satılıyor.mesela dün vatanda acer vardı..üzerine 100/200 daha ekle bunları al.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

dayılar 2100 diye bi modelmiş benim topladığım kasa nın özelliklerini yazıyorum bide ona bakın bi zahmet

1 gb kıngston ddr2 ram  asus p5kpl-vm ana kart t5500 işlemci geforce 256 mb ekran kartı 160 gb samsung dısk 17'' samsung lcd monitör samsund dvd rw kablosuz klavye mouse

900 küsür diyolar fiyatına bide siz bakıverin bide ekran kartı büyük oyunları kaldırır mı acep 

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------

dayılar 2100 diye bi modelmiş benim topladığım kasa nın özelliklerini yazıyorum bide ona bakın bi zahmet

1 gb kıngston ddr2 ram  asus p5kpl-vm ana kart t5500 işlemci geforce 256 mb ekran kartı 160 gb samsung dısk 17'' samsung lcd monitör samsund dvd rw kablosuz klavye mouse

900 küsür diyolar fiyatına bide siz bakıverin bide ekran kartı büyük oyunları kaldırır mı acep 

hocam ekran kartının bit değerini öğren bu çok önemli en az 256 bit olsun bi de ekran kartı ram'den çalmasın :F bi de neler yüklüyeceksin hard diske ona göre seç yeni oyunlar şimdi 6 gb hep :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    sertan_06 bunu yazdı:

lcd monitörün özellikleri ne :) wide screen mi? parlak ekranmı nedir necidir :) tepkime süresi nedir öle lcd diye alma hemen lcd var lcd var yani :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi hp,dell,toshiba,sony,fujutsi:,datron, böyle aletler varken harbi çin malı markaları nerden buluyosunuz:D hayranım:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    dayılar lcd samsung 740N burda kullandık 2 sene bir sorun çıkarmadı bide ekran kartı 128 bit bi problem çıkarıırmı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    abi hp,dell,toshiba,sony,fujutsi:,datron, böyle aletler varken harbi çin malı markaları nerden buluyosunuz:D hayranım:D

çin marka derken?casper türk malıdır.

çinde yaptırıyor dersen.bildiğim kadarıyla türkiyede en çok tutulan toshiba ve hp'nin laptoplarıda çinde yapılıyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    dayılar lcd samsung 740N burda kullandık 2 sene bir sorun çıkarmadı bide ekran kartı 128 bit bi problem çıkarıırmı

bence akıllıca secım hem fıyatı fena degıl hemde sorun cıkarmıyor 

Toplam Hit: 1396 Toplam Mesaj: 10