Casper Nirvana CPD200-8E04
-
CAsper almayı düşünüyorum.. ÖZellikleri http://www.teknikerltd.com/default.asp?say=9&urun=2336 burada yazıyor ...
Şimdi bir kaç arkadaşa sordum Casper alma diyorlar. Kalitesiz olur.. İpnece olur felan ...
Özellikleri harbiden güzelmiş ama:D Donanımsal olarak deneyimli arkadaşlar bunu ne biçim bir alet olduğunu söyleye bilirmi:d?
YAni ne diyonuz yorumlar....
-
Casper alma yerinde olsam dell alırım.. bu özelliklere sahip.. aletin aynısı dell de var 1280 ytl olması lazım .. casper marka satıyor.. .. hp - dell - toshiba bunlar varken casper neki amkym.. casper tavsıye etmıyorum hoja..
-
dell yada packard bell araştır
üzülme sonra serviste
-
Yokmu lan iyi niyetli bi yorum :S
-
casper alfa force almistim 3 sene once 4 kere ana kartim yandi hep degistirdim garantideydi ama pc bi gidince 30 40 gun gelmiyodu yaklasma bile
-
hoıcalar bu kadar kötü mü ya Casper bende NEQ2400-9L25R
alacam 1-2 güne .. almayalım o zaman amk.. ama baya da iyi fiyata ayarladıydım bea.. -
Toshiba A100-A120-A200 serisi taş gibidir tavsiye ederim :) fiyatları 999$ 1399$ arasında değişiyor hoca...
Toshiba İçin Not : Eğer Eğlence amacayıla toshiba alırsan ekran kartına dikkat etmeni öneririm genelde intel graphics 945/gm eurochipset vs vs gibi ekran kartları oluyor bi de payla$ımlı olunca zaten işin zıvanası cıkıyor,oyun oynarsın ama low(düşük) modlarda oynarsın
Hp Compaq Presiro Serisi de iyi sayılabilir ben kullanmadım konuşulanlar iyi görünüyor...
Asus Deneyebilirsin Onlarda Bu Aralar İyi...
Dell Zaten Anlatılmaz Yaşanır Bu Aralar Fiyatlarıda Düştü onlarda iyi (ekran kartlarına dikkat et intel graphics alma :)
Gelelim Casper ' a ;
Hoca hüso abeyin dediği gibi serviste üzülürsün yeterli destek ve imkan sağlamıyorlar duydugum kadarıyla, özellikleri ne kadar iyi olsada güvenilmez bence duyulmuş kendinden söz ettirmiş markalardan al dell,toshiba,hp vs vs :) ama karar senin ... -
xursi bunu yazdı:
-----------------------------CAsper almayı düşünüyorum.. ÖZellikleri http://www.teknikerltd.com/default.asp?say=9&urun=2336 burada yazıyor ...
Şimdi bir kaç arkadaşa sordum Casper alma diyorlar. Kalitesiz olur.. İpnece olur felan ...
Özellikleri harbiden güzelmiş ama:D Donanımsal olarak deneyimli arkadaşlar bunu ne biçim bir alet olduğunu söyleye bilirmi:d?
YAni ne diyonuz yorumlar....
-----------------------------1.ekran kartindan yana sikinti var, kesinlikle 2006 oncesi bazi, 2008 sonrasi pekcok isteklerine yanit veremez,
2.uluslararasi garanti, sigorta yok, yarin yurtdisina gidersin servis olayin olamaz,
3. fiyat fazla bu alet icin, asus daha iyi platform uzeri oyun, grafik tasarim canavarlari cikardi fiyati bundan asagi,
4. almis olmak icin alma, neyine tav oldun bu casperin ? butcene uygun daha iyilerini bulursun.
-
gitti gidiyorda takın bence , bende laptop araştırıyorum. bu aralar favori sitem gitti gidiyor :)
-
packard bell en yisi bend eyok ama iyimis diyolar kasper aldigim yere telefon aldim anakartim yanmis galiba diye oda markasi ne dedim teknikteki adm casper dedim.casper alirsan boyle olur dedi.sen sattin lan bu bilgisayari deidm neyse acemiligime geldim ama casper adini nerde duysam vazgeciriyorum nerden baksan 5-6 musteri yemisimdir