folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Casper Nirvana Onbord Ekran Kartıyla İlgili Sorun!

Casper Nirvana Onbord Ekran Kartıyla İlgili Sorun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar casper nirvana w76s modeli laptop var , onboard ekran kartı var ,1 gb ram var , biostan 128 , 256 , gibi yükseltebiliyosun ekran kartını biostan ancak tabikide ramdan çalıyor, ama diyorumki 2 veyahut 3 gb bi ram alsak biostaki yükseltme yine 128, ila 256 arasındamı olcak, yoksa ram yükseldi diye ordaki oranda güncelletirmeyle bi nevi yükselcekmi hocam , yada yükseltmek için nasıl bi yol izlemeliyim bi yardımcı olursanız... pls

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

yaw arkadaş bi yardımcı olun biostaki onbord ekran kartı yükseltmesini nasıl yaparım püfff

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Yükselirmi diye bilmiyorum ama san tavsiyem ekran kartı almadır. Çünkü ister 128 mb olsun isterse 256 mb olsun onboard ekran kartından birşey bekleme yükseltsen bile en fazla % 5 bilemedin %10 performans alırsın ki alabilirsen. Bende onboard takılıyorum suan hiç bir faydası yok biostan yükseltmeyle ekran kartı şart.

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

dostum senin dediğin gibi yükselmede bi değişim olmaz. kaç gb ram takarsan tak biosta yükselme olmaz neyse o olarak kalır. 

bende de HP Pavilion DV6000 var harici ekran kartlı diye aldım ati 4650 kart alcak oldum. ama uymuyormuş sebebi ise: harici ekran kartı varmış fakat board üzerindeymiş çipseti felan anakart üzerinde ramden çalmadan takılıyormuş ama değiştirilemiyormuş.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 1738 Toplam Mesaj: 4