Casper Nirvana Onbord Ekran Kartıyla İlgili Sorun!
-
Arkadaşlar casper nirvana w76s modeli laptop var , onboard ekran kartı var ,1 gb ram var , biostan 128 , 256 , gibi yükseltebiliyosun ekran kartını biostan ancak tabikide ramdan çalıyor, ama diyorumki 2 veyahut 3 gb bi ram alsak biostaki yükseltme yine 128, ila 256 arasındamı olcak, yoksa ram yükseldi diye ordaki oranda güncelletirmeyle bi nevi yükselcekmi hocam , yada yükseltmek için nasıl bi yol izlemeliyim bi yardımcı olursanız... pls
-
yaw arkadaş bi yardımcı olun biostaki onbord ekran kartı yükseltmesini nasıl yaparım püfff
-
Yükselirmi diye bilmiyorum ama san tavsiyem ekran kartı almadır. Çünkü ister 128 mb olsun isterse 256 mb olsun onboard ekran kartından birşey bekleme yükseltsen bile en fazla % 5 bilemedin %10 performans alırsın ki alabilirsen. Bende onboard takılıyorum suan hiç bir faydası yok biostan yükseltmeyle ekran kartı şart.
-
dostum senin dediğin gibi yükselmede bi değişim olmaz. kaç gb ram takarsan tak biosta yükselme olmaz neyse o olarak kalır.
bende de HP Pavilion DV6000 var harici ekran kartlı diye aldım ati 4650 kart alcak oldum. ama uymuyormuş sebebi ise: harici ekran kartı varmış fakat board üzerindeymiş çipseti felan anakart üzerinde ramden çalmadan takılıyormuş ama değiştirilemiyormuş.