Casper Wi-Fi Sorunum
-
bugün oyun oynarken tam oyun bitimine yakın bi anda wi-fi driver'ı bozuldu ( ben öyle tahmin ediyorum) , kablolu ile bağlanıyorum ama kabloyu çıkarttığım zaman "Bağlı Değil - Hiç Bağlantı Yok" yazıyor, fonksiyon tuşları ile wi-fi'yi kapatmadığıma eminim , ağ ve paylaşım merkezinden > bağdaştırıcı ayarlarını değiştirinde = Wi-Fi (devre dışı) yazıyor sağ tık etkinleştir diyorum etkinleştirildi diyor ama hala devre dışı olarak gözüküyor , 1 yıllık bilgisayar ne olmuş olabilir?
Bilgisayar = http://www.akbilgisayar.com.tr/image/cache/data/Casper/Laptop/CMY.2020-4K35V-B/caspernirvanacmbeyaz4-500x500.jpg
-
casper dan evliya, sokma avluya hocam.
casper makinaların çoğunda (son zamanlarda) wi-fi kartı problem çıkarıyor.
driveri kaldır komple. tekrar kur. hala sıkıntı çıkarıyorsa, recovery yapmayı dene. yine sıkıntılıysa, kart arızalıdır hocam.
-
Sonra yerli malı alma deyince millet bana kızıyor. Almayın amk. Milletini bizim kadar siken millet yok.
-
Mustafa bunu yazdı
Sonra yerli malı alma deyince millet bana kızıyor. Almayın amk. Milletini bizim kadar siken millet yok.
Hocam valla haklisin , buda casperin bi ürününü alirsam iki olsun .
Crimeangel yarin denicem hocam sagol
-
Hocam bendede casper var o tuş a 2-3 kere ard arda bas çünkü : Bluetooth ile wifi tuşunu aynı yere koymuşlar 4 olasılıkla çalışıyor tuş :
wifi aç bluetooth kapat
wifi kapat bluetooth aç
wifi aç bluetooth aç
wifi kapat bluetooth kapat tarzında -
3 sene bitmek üzere i5 makinam.casper bir kere servise gitmedi daha.
maşallah deyin :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
Hocam bendede casper var o tuş a 2-3 kere ard arda bas çünkü : Bluetooth ile wifi tuşunu aynı yere koymuşlar 4 olasılıkla çalışıyor tuş :
wifi aç bluetooth kapat
wifi kapat bluetooth aç
wifi aç bluetooth aç
wifi kapat bluetooth kapat tarzındaHocam bilgisayarda bluetooth yok,
Vesselam hocam valla maşallah :D bu bilgisayarın 3.kez garantiye gidişi
-
vesselam bunu yazdı
3 sene bitmek üzere i5 makinam.casper bir kere servise gitmedi daha.
maşallah deyin :)
mkyb tarafından 03/Kas/14 18:00 tarihinde düzenlenmiştir