Çatı Katında Nem Daha Mı Fazladır?
-
Ben yurtta 12.kata yerleşmeyi düşünüyorum.Alerjik astımım var ve rutubet doğal olarak bana etki ediyor.Kievde yaşıyorum rutubet problemi yoktu pek ama 2.katda yaşadım daha önce.
-
up
-
benim bildiğim alt katlarda olur bide catısı akıtıosa en üst katlarda
sen en iyisi en ustun bı altına geç
not: emin değilim =)
-
DestinatioN bunu yazdı
benim bildiğim alt katlarda olur bide catısı akıtıosa en üst katlarda
sen en iyisi en ustun bı altına geç
not: emin değilim =)
En üstün bir altı müsait değil.Çatı akıtmıyor ama Çamlıca tepesinde rutubet vardı.Yükseklikle alakalı olabilir diye düşündüm o yüzden biraz.
-
En üst kat ve en alt katta oturmaktan sakınırsan senin için daha iyi olacaktır.En üst katta oturma dememin nedeni çatının yalıtımı iyi yaplımadıysa yazın sıcak kışında soğuk olur ortam terleme yapar küf ve rutubet oluşumuna gayet elverişlidir :)
kartalenes tarafından 21/Eyl/12 03:07 tarihinde düzenlenmiştir -
kartalenes bunu yazdı
En üst kat ve en alt katta oturmaktan sakınırsan senin için daha iyi olacaktır.En üst katta oturma dememin nedeni çatının yalıtımı iyi yaplımadıysa yazın sıcak kışında soğuk olur ortam terleme yapar küf ve rutubet oluşumuna gayet elverişlidir :)
hmm valla normal görünüyor hacı gittik baktık duvarlarda falan bi sıkıntı yoktu.
-
u235 bunu yazdıkartalenes bunu yazdı
hmm valla normal görünüyor hacı gittik baktık duvarlarda falan bi sıkıntı yoktu.
şuan öyle gorunebilir fakat. Bu dünya genelidir. çatı katı kışın soğuk yazın sıcak olur. seni bunaltir. neden binaların çatı katı ucuz.. hiç düşünmüyo musun.. çatı ve zemin ortasında biyer bul. yurtta kalıyosun sanırım biraz maddi durumun düşük. yerinde olsam 2-3 arkadaş ev tutar çıkardım.. zaten kiralar fazla değil orda, ha yeniysen orasını bilemem. ben 4 senedir devamlı 10 gün kiev deyim, sırf karı sikmeye. aklına takılan soru olursa sor. Bi elemanımda şuan hala orda. yerleşti..
cracker tarafından 21/Eyl/12 03:26 tarihinde düzenlenmiştir