CATIA Montaj Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Müridler, Catia dersleri bitti, bir proje ödevi bir de final kaldı sadece. 

Projenin yarın son günü, bugün sabahtan beri çalışıyorum çeşitli denemeler yaptım. Genel olarak, part design-drafting i gayet iyi biliyorum. Ancak bu assembly konusunu hoca sadece son derste 30 dk gösterip bıraktı. Aradan 2 hafta geçti, diğer finallere çalışırken o 30 dk da anlattıklarını da unutmuşum. 

Sorum şu, assembly design hakkında hazır bir örnek bulmam mümkün mü ? Yani parçalar hazır çizilmiş ve montajı yapılmış şekilde ? Çok karmaşık bir örnek olmasına gerek yok, mesela şuna benzer birşey olabilir. 

https://www.youtube.com/watch?v=TBhSM0BLOso

Son 1 saattir bir örneğin çizimlerini yaptım, part dosyalarını oluşturdum. Ancak montaj kısmına gelince tıkanıyorum. Yani uygun vida nasıl seçilir, nasıl takılır çözemedim. Kendim yapsam daha iyi olur farkındayım ama yüksek bir not almak istiyorum, hoca en ufak bir eksikten not kırıyor. Var mı yardımcı olabilecek birisi ? 

Konu gizli, hocaya yakalanmayalım. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Catia bilen vatandaşlar nerede yardımcı olabilirler mi ? 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

edit: bu sorunu da hallettim, pek catia bilen yok galiba. neyse ki yotube var .

zigor tarafından 28/Ara/14 20:01 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 806 Toplam Mesaj: 3