Caz Kasa Gitar Kasası (Hardcase) Öneri. + Karanfil Müzigi Tanıyanlar
-
Sevgili müridler. Cort Source Caz kasa elektro gitarım var. 2 aydır filan kullanıyordum bayram tatili girecek memlekete getirmem lazım :) Gitarı taşımak için bi Case arıyorum. İnternette 3-4 gündür arıyorum. Hiç bi yerde yok. bi kaç yerde var onlarda çok uçuk fiyatlara.
Karanfil müzik diye bi yerden buldum. Stokta var gösteriyor ama uyar mı uymaz mı gitar diye sordm cevap atmadılar dünden beri. Sitesi de mydükkanın kopyası yapmış pek güven vermedi. Alışveriş yapan veya tanıyan var mı bu karanfil müzigi? Veya başka bi yerde 150-200 arası denk geldiyseniz onlara da bakabilrm. Ya da elinde olupta satmak isteyen varsa konusabilrz.
Karanfil müzign sitesi ve almak istedigim kasa
http://www.karanfilmuzik.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=3286Bu da gitar. Alacagım kasa uyar mı uymaz mı kestiremiyorm. Belki sitelerde başka kategorilerde geçiyordur. Buna uyabilecek bi kasa önerirseniz de sevinirim.

Herkese teşekkür ederim iyi akşamlar.. -
bu gitar o hard case e sığmaz cazz kasa gitarların kasası baya bi geniş normal elektro gitarlara göre
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------bu gitar o hard case e sığmaz cazz kasa gitarların kasası baya bi geniş normal elektro gitarlara göre
-----------------------------mydukkanda o linkteki kasaya uyacagını söylediler. O hard caseye sığmazsa hangisine sığar :D Neyle taşıyorlar bunu anlamadım. Daha da bulamazsam oturup ben yapıcam. Baya bi eksigi var pazarda. gitar kasası işine girecem :D
-

bende de bu gitardan vardı 63 yapımı ona hard case bulmakta baya bi zorlanmıştım