Cbm Player Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hacılar bu cbm sanırsam görsel egitim setlerinde oluyor galiba, indirdim az önce bir set, cbm hata verıyor, nettede yok gibi , nedir nasıl iştir anlamadım, elinde cbm player setup ı olan var mı yada indirebileceğim yer

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

aynen hacılar bende de aynı sorun çıktı ne yapmalıyım nettede bulamadım sorunu bi el atarsanız sevinirim..

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

kimsenin bir bilgisi yokmu :S

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

hadi arkadaşlar bi yardımcı olun daa indirdim ama izleyemiyorum videoları :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar o cbm player yanlış hatırlamıyorsam bir photoshop eğitim setinde vardı. biraz araştırınca alttaki sonuç çıkıyor google efendi de. Bende aktifleştirememiştim bu illeti.

http://www.google.com.tr/search?q=cbm+e%C4%9Fitim&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

ne yapacaz yani hocam izleyemiyecezmi biz bu eğitim setini :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca sende buna bağlı kalma o zaman eşi benzeri bulunmadık bir şey mi? Başka bir eğitim seti bul. Ne biliyim işte bir şeyler yap yani.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

imlegend bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca sende buna bağlı kalma o zaman eşi benzeri bulunmadık bir şey mi? Başka bir eğitim seti bul. Ne biliyim işte bir şeyler yap yani.

ya da convert et

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

imlegend bunu yazdı:

ya da convert et

Hoca convert edebilmesi için o videoların özelliklerini bilmesi gerekiyor. Adamlar kendilerine göre bir uzantı geliştirmişler. Kodlarda ne dönüyor nasıl gerçekleşiyor bilmesi gerek. Onun için de ayrı bir program yazabilirsen veya mevcut bir tanesine entegre edebilirsen neden olmasın. Mesela kimi programlarda der bilinmeyen uzantı veya desteklenmeyen özellik felan olay bu yani.

Toplam Hit: 2110 Toplam Mesaj: 9