Cbox ?
-
Selamın aleyküm müridler
Uzun zamandır yoktum,fakat anladımki olmam gerekiyor gerisi fos'muş :)
Gelir gelmez aklıma takılan bir soruyu sormak istedim sizlere.Bizim burada,komşu var bilgisayarcı casper satıyor
Ama ben cbox almak istiyorum cbox hakkındaki önerilerinizi merak ediyorum garantilimi hızlı çalışırmı sağlammı?
yani çok kasarmı
casper biliyorum ve hoşuma gitmiyor cbox almayı düşünüyorum ? cbox özelliklerini söylermisiniz? :)Selametle
-
casper alma :D cbox hakkında pek fazla bilgim yok ama adamlar dış görünüşe önem veriyolar :D seviyorum :D illa alıcaksan al :D
-
alma casper alma cbox alma açelik beko vestel grundig exper vs.. türk markası alma alacaksan topla toplayamıyosan toplattır.
-
hocam toplamada sıkıtnı garanti yok birşey yok öyle olmazki :D birşey bozulsa yenisi al en iyisi cbox almak olur bence :D linkte atım ben sana
-
p4nturk bunu yazdı:
-----------------------------
hocam toplamada sıkıtnı garanti yok birşey yok öyle olmazki :D birşey bozulsa yenisi al en iyisi cbox almak olur bence :D linkte atım ben sana
http://www.cbox.com.tr/urunler.asp?isl=o&id=33256
-----------------------------Garanti nasıl yok? Toplamada her parçanın ayrı garantisi var... Kesinlikle toplama al gidip ona buna para bayılmak istiyorsan ayrı
-
toplamada garanti yok diyosan bırak bu işleri...
-
yha hocalar hemen köpürmeyin :) Toplamadada garanti vr ama ne bileyim aklım cbox al diyor :)
-
p4nturk bunu yazdı:
yha hocalar hemen köpürmeyin :) Toplamadada garanti vr ama ne bileyim aklım cbox al diyor :)
-----------------------------bu duruma kaşınan döt sendromu deniyor :D
-
cboxu görüntü için istediğin belli toplama yapıp kasayı şık bi görünüme kavuşturman aradaki fiyat farkını kapatır sana bence
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
p4nturk bunu yazdı:
http://www.cbox.com.tr/urunler.asp?isl=o&id=33256
-----------------------------Garanti nasıl yok? Toplamada her parçanın ayrı garantisi var... Kesinlikle toplama al gidip ona buna para bayılmak istiyorsan ayrı