folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C/C ++ Veya C#.Net Öğrenmek İstiyom Ama Hangisi ?

C/C ++ Veya C#.Net Öğrenmek İstiyom Ama Hangisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bende artık programlama diliyle uğraşmak istiyorum ama hiç bilgim yok 0 ım yani bole bir şahıs önce ne ile başlmalıdır ben C++ dökümları filan buldum ondan başlamak istiyorum. yaptığım şey doğrumudur. HTML  biliom ama çok fazla değil...şimdi bu adam ne yapabilir ??

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hic tecruben yoksa direk C++ ile baslarsan intihar edersin..Hem ne tur uygulamalar gelistirmek istiyorsun...hem win platformu masaustu uygulamalari hemde entegre web uygulamalari... gelistirmek istersen karizmatik bir C# var :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    gerçekten direk c++  başlarasan bıkabilirsin çünkü bidünya  kod  yazıyon a.q  siyah bir  ekranda iki tane  sayıyı  topluyo okadar :) buda seni  yarı yolda bıraka bilir  bence  sen önce vbasıc tercıh etmelisin onun la bira z  programla mantelitesini kavradıktan sonra  c  tarafına  geçersin vb te olay dağa  basit ve görsel ama c  ailesi kadar bilgisayara  hükmedemiyon ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    benim pek bir bilgim yok ama bence başka bırak c yi c++ falan html le başla

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Şimdi aslında temel konular için yani degişkenler döngüler dizileri felan ögrenmek için C diger ikisinden daha iyi çünkü class yani sınıf olayına bulaşmıyorsun....Temeli oturtuktan sonra C# kesinlikle tavsiyemdir ama direk C# ilede başlıyabilirsin.Yanlız bir çok programcı(!) sadece C# editörünü kullanarak programcı oldugunu düşüne bilir...Direk bu dilden başlaman seni bazı konularda hazıra alıştırabilir buda çok iyi degil....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    Önce c örencen dostan ondan sora data ( programda oluşturulan  bilgiyi data olarak metin belgesine kaydetme) felan oluşturmayı örenıceksın ondan sora c++  örencen pro olduktan sorada vb.net gıbı .nete geçersın zaten

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    şimdi bak kendimden örnek vereyim c başladım belli bir seviyeye gelince c# geçtim sana tavsiyem visualc#.net geç daha iyi .net teknolojisi süper dir asp.net öğrenirsin bide tam olur piyasada çok kolay iş bulursun

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
Toplam Hit: 2442 Toplam Mesaj: 7