C/C ++ Veya C#.Net Öğrenmek İstiyom Ama Hangisi ?
-
arkadaşlar bende artık programlama diliyle uğraşmak istiyorum ama hiç bilgim yok 0 ım yani bole bir şahıs önce ne ile başlmalıdır ben C++ dökümları filan buldum ondan başlamak istiyorum. yaptığım şey doğrumudur. HTML biliom ama çok fazla değil...şimdi bu adam ne yapabilir ??
-
Hic tecruben yoksa direk C++ ile baslarsan intihar edersin..Hem ne tur uygulamalar gelistirmek istiyorsun...hem win platformu masaustu uygulamalari hemde entegre web uygulamalari... gelistirmek istersen karizmatik bir C# var :D
-
gerçekten direk c++ başlarasan bıkabilirsin çünkü bidünya kod yazıyon a.q siyah bir ekranda iki tane sayıyı topluyo okadar :) buda seni yarı yolda bıraka bilir bence sen önce vbasıc tercıh etmelisin onun la bira z programla mantelitesini kavradıktan sonra c tarafına geçersin vb te olay dağa basit ve görsel ama c ailesi kadar bilgisayara hükmedemiyon ...
-
benim pek bir bilgim yok ama bence başka bırak c yi c++ falan html le başla
-
Şimdi aslında temel konular için yani degişkenler döngüler dizileri felan ögrenmek için C diger ikisinden daha iyi çünkü class yani sınıf olayına bulaşmıyorsun....Temeli oturtuktan sonra C# kesinlikle tavsiyemdir ama direk C# ilede başlıyabilirsin.Yanlız bir çok programcı(!) sadece C# editörünü kullanarak programcı oldugunu düşüne bilir...Direk bu dilden başlaman seni bazı konularda hazıra alıştırabilir buda çok iyi degil....
-
Önce c örencen dostan ondan sora data ( programda oluşturulan bilgiyi data olarak metin belgesine kaydetme) felan oluşturmayı örenıceksın ondan sora c++ örencen pro olduktan sorada vb.net gıbı .nete geçersın zaten
-
şimdi bak kendimden örnek vereyim c başladım belli bir seviyeye gelince c# geçtim sana tavsiyem visualc#.net geç daha iyi .net teknolojisi süper dir asp.net öğrenirsin bide tam olur piyasada çok kolay iş bulursun
Toplam Hit: 2442 Toplam Mesaj: 7