folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder C&C 3 Tiberium Wars (İstek)

C&C 3 Tiberium Wars (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bu oyunun torrenti lazım biraz önce inen torent deamon tools istedi denedim olmadı deamon tools veya başka o tarz programszı halini direk setup dosyası lazım torrenti varmı elinizde bu halde

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Erkek

Açılma süresi 21.06. An itibariyle saat 21.39. Geçen dakika 33. Hit sayısı 11(1 sen 1 ben var.) Yanıt bu da dahil 1(1).  Böyle devam knk:D

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

indirdiğinin uzantısı nedir hocam bi ss koyabilir misin?

olmazsa http://btjunkie.org/torrent/Command-amp-amp-Conquer-3-Tiberium-Wars-iso/3796467c0be176f52162795e572276f950018c11917c burdan tekrar yüklersin

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

La bende var dün yükledim crack yapana kadar canım çıktı yeminle, nasıl boktan bi oyundur lan bu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

La bende var dün yükledim crack yapana kadar canım çıktı yeminle, nasıl boktan bi oyundur lan bu?

ya hangi link crack falan bir yolunu bulrum acil lazım bu oyun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

TheRaBBiT bunu yazdı:

Açılma süresi 21.06. An itibariyle saat 21.39. Geçen dakika 33. Hit sayısı 11(1 sen 1 ben var.) Yanıt bu da dahil 1(1).  Böyle devam knk:D

ne yapalım burdaki millette benden daha fazla yer bilmiyor olabilir baktım yok adam akıllı oyun çok duyulmamış bir oyun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

http://thepiratebay.org/torrent/5447296/Command__amp__Conquer_4_Crack___Automated_Patch___One_Click_Launcher

ben bu torentten indirdim crack ı daha birçok torent inddirdim ama olmaddı bu crack ı yapmak için oyuna daha önceden bi crack uygulamamış ol uyguladıysan oyunu repair et tekrar kur, sonra crack yap, oldu bu bende de oyun berbat bişey, hiç cc ye benzemiyor neyin nerde olduğu belli değil

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

oHA! oyun berbat mı? 4 kişi bi LAN'da karşıya 4 brutal koyun.savunmaya geçin offf!  o turret'lerin namluları zeplinleri durmaksızın taramaya başladığında aha diyorsun hazır olun başlıyoruz milleeet!  :D    bunun bide C&C tiberium wars Kane's Wrath paketi var. 7-8 tane ırk var.upgradeler mi istersin ioncannonlar mı meteor strike mi...neler...  lan olm yapmayın gece gece kurdutmayın oyunları..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

oHA! oyun berbat mı? 4 kişi bi LAN'da karşıya 4 brutal koyun.savunmaya geçin offf!  o turret'lerin namluları zeplinleri durmaksızın taramaya başladığında aha diyorsun hazır olun başlıyoruz milleeet!  :D    bunun bide C&C tiberium wars Kane's Wrath paketi var. 7-8 tane ırk var.upgradeler mi istersin ioncannonlar mı meteor strike mi...neler...  lan olm yapmayın gece gece kurdutmayın oyunları..

yapma bunu yapma bunu tam vazgeçtim film izlemeye oturdum tekrar arattıracaksın ama yarına kladı yada sornak bir güne :Dartık napalım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

aga ben red alert e hasta kaldım o çok fena ama bu way amk ya salağım lan ben 3 müş bu :D yorumu yazarken farkettim :D ben 4 ile karıştırdım amk :|

Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 10