C&C3 Torrent Linki
-
bittroenti yükledim
sanırım link lazım bana
command and Conquer 3 ün torent linki lazım
linki indirip indir deyince inior sanırım çok zor bişi olmasan gerek :)
-
www.torrentz.com
gir bu sitede vardır .torrent uzantılı bir dosya indirip acıcaksın bu kadar -
download speed:0.6
herkesde mi böel yoksa sadece bende mi böyle :S
-
modemden port acman lazım indirdigin torrentlerin seeder leecher oranına bakman lazım birde yavaş yavaş o artar azalır mesela ben evde 200-300 kb görüyorum
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
modemden port acman lazım indirdigin torrentlerin seeder leecher oranına bakman lazım birde yavaş yavaş o artar azalır mesela ben evde 200-300 kb görüyorum
-----------------------------seeds:13
peers:25
kalayım mı burda
yoksa değişem mi
download :10 kb larda fln
-
Buldugum en aktıf torrent bu....
-
Birde force start yapınca turbo mu yapıor
-
hocam utorrentı tavsıye ederım bıtten bence daha ıyı.... port acamana falan gerek kalmıyor cogunlukla... verdıgım lınkta
seeder 276 leacher 715 gozukuyor dene derım
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hocam utorrentı tavsıye ederım bıtten bence daha ıyı.... port acamana falan gerek kalmıyor cogunlukla... verdıgım lınkta
-----------------------------verdiğin linki bittroente apınca 15 kişi felan oluor
utorrette yapınca hızlı mı inecek yani ?
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hocam utorrentı tavsıye ederım bıtten bence daha ıyı.... port acamana falan gerek kalmıyor cogunlukla... verdıgım lınkta
-----------------------------verdiğin linki bittroente apınca 15 kişi felan oluor
utorrette yapınca hızlı mı inecek yani ?
-----------------------------verdıgım sayılar bu torrentı tracker olarak denetleyen sıtenın vermıs oldugu sayıdır. ama senın es sayın eslerın paylasım hızı bellı olmaz... utorrent programı bence bıttorrentten daha kullanıslı ve hız olarak bıraz daha ıyı gıbı... u torrentle gorebılecegın es sayısı degıse bılır... belkı artar belkı azalır....