Ccnp Kursları
-
müridler merhaba istanbul'da bildiğiniz eğitiminden memnun kaldığınız ya da kalanı duydunuğunuz ccnp kurs yerleri nerelerdir.giden arkadaşlar ne kadar memnun kaldığınıda anlatırsa bizim için de bir avantajda olur
-
netronu tavsiye ederim sana.
-
bilge adam vermiyomu gerci olsa bile orası baya pahalıdır .
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------netronu tavsiye ederim sana.
-----------------------------demodor abinin tavsiye ettiği herşeyi tavsiye ederim ben de :)
adam bu işlerden iyi anlıyor ;)
-
netron ;)
edutime mın kapısına bile yaklaşma ben böle bir salaklık yaptım MCSE eğitimi aldım eğitim 0 ilgilenen yok sınıfta düzen yok isteyen istediği gibi at koşturuyo v.s. v.s. verdiğin paraya yazık yani
-
ccna eğitimini netrondan almış biri olarak ccnp eğitimini barış hocadan al netrondan ömür boyu dua edersin :)
-
netron yada bilgeadam
ikisinden birini tercih et bence hocam
-
bende mcpd almak istiyordum uzun zamandir , netron u cokca duyuyordum gidip konusayim yarin..
-
yazan herkese teşşekürler galiba netron bu işte iyi yazılanlardan anlaşılan o gidip konuşmak lazım tabi parası ne kadar acaba bilen war mı ?
-
Hoca itu yada ytu de universite bunyesinde ccnp kurslari var.CNAP merkezlerinde verilir.Oralari tercih etmeni tavsiye ederim.Netron da saglamdir ama ccnp yi CNAP merkezlerinden almani tavsiye ederim.CNAP i cisco kendisi kurar , universite icerisindeki MAN(Metropolitan Are Network) yonetiminide yapar adamlar,yani 7/24 networkle hasir nesirlerdir.Tecrubeli adamlardir.Fiyat olarak cok cok uygundur.Sen ytu yada itu bi arastir ikisinden birisindeki CNAP a katil.