Cd Doldurma Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Evet sayın müridler iyi akşamlar herkese, benim olayı kısaca anlatıyım. Araba için cd doldurmak isitiyorum, 74 tane parça attım cd içine diske yaz dedim ama sadece 17 tanesini yazdı,  yeni cd doldurucam, tüm hepsini atabilmem için ayarları nasıl yapmam gerekir bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

mod: konu yanlış yere açıldığı için taşındı.

seSSizadam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    sessizadam bunu yazdı

Evet sayın müridler iyi akşamlar herkese, benim olayı kısaca anlatıyım. Araba için cd doldurmak isitiyorum, 74 tane parça attım cd içine diske yaz dedim ama sadece 17 tanesini yazdı,  yeni cd doldurucam, tüm hepsini atabilmem için ayarları nasıl yapmam gerekir bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

nero da  verı (data) Cd yada Dvd yarat seç  şarkıları at yak de.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    sessizadam bunu yazdı

tekrar aynı sorun olmayacağının garantisi var mı hocam?

seSSizadam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam şimdi arabanın ne oynatabildiği önemli burada. Eğer mp3 oynatabiliyorsa data cd yaparak 700mb ın elverdiği ölçüde müzik atabilirsin.

Ama arabalar genellikle normal müzik cd okuyabilir bu da 120 dakikalık müzik atabilirsin demektir. Audio cd yaptığında direk 2. dediğim şekilde cd yazdırılır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    sessizadam bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı
    sessizadam bunu yazdı

tekrar aynı sorun olmayacağının garantisi var mı hocam?

2 dk  sonra  ölmeyeceğimizin garantisi yok hoca.

ben  fikir verdim   hala olmazsa bir başka arkadaş yardımcı olacaktır.

yine  kimse çıkmazsa uzaktan  bağlanıp bakabilirim elimden geldiği kadar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam şimdi arabanın ne oynatabildiği önemli burada. Eğer mp3 oynatabiliyorsa data cd yaparak 700mb ın elverdiği ölçüde müzik atabilirsin.

Ama arabalar genellikle normal müzik cd okuyabilir bu da 120 dakikalık müzik atabilirsin demektir. Audio cd yaptığında direk 2. dediğim şekilde cd yazdırılır.

Hocam araba mp3 oynatabiliyor o zaman data cd yaparsam tüm şarkıları alır diyosun öyle deniycem, başka yapmam gereken var mı?

seSSizadam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    sessizadam bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam araba mp3 oynatabiliyor o zaman data cd yaparsam tüm şarkıları alır diyosun öyle deniycem, başka yapmam gereken var mı?

Yok hocam başka birşey yapmana. Bide mp3 isimlerini çok uzun tutmamaya ve özel karakter olmamasına özen göster

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    sessizadam bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Yok hocam başka birşey yapmana. Bide mp3 isimlerini çok uzun tutmamaya ve özel karakter olmamasına özen göster

tamamdır hocam eyvallah

seSSizadam
Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 8