Cd-Dvd İle İlgili Başıma Gelen İlginç Olay.
-
şimdi hacılar,
benim içinde format sonrası sürücüler, gerekli programlar, forum kurulumları, hipnoz müzikleri falan hepsini içeren ağzına kadar dolu bir dvd'm vardı. bu dvd'yi uzun zamandır kullanmıyordum (yaklaşık 1 yıl). geçenlerde taktım bir de ne göreyim o dvd'nin içinde xp kurulum dosyaları var ama çalışmıyor sadece xp kurulum dosyaları gözüküyor text dosyası bile açılmıyor. ara-tara içinde var olması gereken şeyler yok sadece xp kurulum dosyaları var. ne iştir anlamadım.
biraz saçma gibi gelecek ama bu konuda bir teorim var. gerçek olabilme ihtimali var mı bilmiyorum. benim cd ve dvd'ler cd çantasında götgöte duruyor. acaba dedim kendi kendime sürtünme sonucu veriler birbirine geçmiş olabilir mi? (bence de saçma, hatta cd-dvd yazma mantığına aykırı ama aklıma başka bir şey gelmiyor)
-
senin teori olabilr hajı üzüm üzüme bakabaka kararır
-
dostum öyle birşeyin olması mümkün olmayacağı gibi bence sorunun nedeni biliçsiz yanlış hatırlama hastalığının olması.Yaşanmamış,yapılmamış bir şeyi olmuş gibi hatırlıyorsun,yani bence sorun bu..
Bilinçsiz yanlış hatırlama: Geçmiş yaşantıları, halihazırdaki emosyonel ihtiyaçlara cevap verebilecek biçimde, bilinçsiz olarak değiştirmek yahut yanlış hatırlamaktır. -
saçmalama hacı yav :) kedidir o kedi.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
dostum öyle birşeyin olması mümkün olmayacağı gibi bence sorunun nedeni biliçsiz yanlış hatırlama hastalığının olması.Yaşanmamış,yapılmamış bir şeyi olmuş gibi hatırlıyorsun,yani bence sorun bu..
Bilinçsiz yanlış hatırlama: Geçmiş yaşantıları, halihazırdaki emosyonel ihtiyaçlara cevap verebilecek biçimde, bilinçsiz olarak değiştirmek yahut yanlış hatırlamaktır.
-----------------------------üstündeki forum kurulumu, kurulum sonrası, gerekli prolar v.s. gibi yazıları da mı yanlışlıkla yazdım :D.
-
iso buster le cd yi tara
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------
iso buster le cd yi tara
-----------------------------sağol hacı dediğin gibi tarattım esas olması gereken dosyalar gözüktü fakat merak ettiğim şey bu xp işi nerden çıktı :).