folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CD İle Calısan Oyunları Cdsiz Calıstırmak [Yardım]

CD İle Calısan Oyunları Cdsiz Calıstırmak [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Eger böle bir$ey varsa hangi program ile yapılıyor yardım ederseniz sevinirim saygılar.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    Virtual CD & Clone CD ikisi de marifetlidir tercih sana kalmış.

Tren odun seçmez hacı abi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hocam play disc in yani oynadıgın cd nin image ını al nero ile.

sonra deamon tools yükle. mount image ile image ı seç. cd takılı gibi oyna

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    http://www.gamecopyworld.com/

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Softdisc, cd yazma ve cd imajı alma yazılımıdır.Programla beraber Daemon Tools yazılımı ve Ultraiso da geliyor.Bu iki yazılımla birlikte bilgisayarınıza sanal CD/DVD sürücüleri oluşturabilir cdlerinizi .iso olarak kaydedip oluşturduğunuz sanal sürücüden .iso dosyasını çalıştırabilirsiniz.

Softdisc ile her türlü cd kopyalama ve cd imajı alma işinizi yapabilirsiniz.CD imajlarını standart iso şeklinde oluşturuyor.Programa tümleşik olarak gelen daemon tools ile de oluşturduğunuz imajlardan sanal cd sürücüleri oluşturabilir ve cd ile çalışan oyun ve programları cd'siz çalıştırabilirsiniz.Softdisc ile 4 adede kadar sanal cd sürücüsü oluşturabilmek mümkün.Aygıt sayısını softdisc programının "config" sekmesinden ayarlayabilirsiniz.

NOT: Açılacak sayfada istediğiniz dil seçeneğini seçerek indirebilirsiniz...

alıntıdır :)
    bot:hayatımda bu programı kullanmadım :)
    normalde clone cd ile imaj alıp deaman tools'ta açarım bu biraz daha kısa bişi herhalde
    türkçe desteğide var :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 1135 Toplam Mesaj: 5