Cd Leri DVD Ye Kayıt Yapacağım Önerileriniz.
-
Arkadaşlar DVD RW aldım sonunda gerçekten güzel oluyor doldru doldurabildiğin kadar. Neyse benim Program cd lerim var onları dvd yapmak istiyorum örneğin Tell me more ingilizce seti tam 16 cd onu bir kaç DVD yapayım diyorum.Şimdi bir ders açıyorsun onunla ilgili cd yi takmamı söylüyor, bunu DVD yaparsam nasıl kullanabilirim. Virtual Drive mı en mantıklısı belki daha hoş altarnatifler vardır. Fikri olan arkadaşlar yardımcı olsun.
-
pek anlamadım ama şayet dvd player'den izlemek istiyosan.neronun bir başka programı varmış onla yapabiliyo muşsun.denemedim.şayet olmadıysa converter programı varıd ismini unuttum mpg/dat/wav vs. to dvd/vcd diye aratırsan bulursun.onu kur videolarını onla convert et.sonra vub vs..uzantısını aıcak sonra neronun son sürümüyle data dvd si yazar gibi yaz.
-
filim den bahsetmiyorum. benim bahsettiğim program cd leri. programı kurdun ondan sonra çalıştırdığında şu cd yi takın bu cd yi takın diye istiyor. Bunları dvd ye kayıt yapınca çalışmaz bunun için sanırım onları cd olarak kayıt yapmam lazım. belki diyorum daha pratik bir yöntem vardır.
Toplam Hit: 1646 Toplam Mesaj: 3