Cd Menu Hazırlama Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Flash yada benzeri bir şekilde cd de AutoRun'da Açılacak bir menüye ihtiyacım var.Camtasia Menu Maker ile yaptım ancak, açtıracağım dosyaları bilgisayardaki uzaktsını kaydediyor filan yani işime yaramadı.En acilinden böyle bir program bilen varsa isim yada download link yazarsa makbule geçer.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

autorun typhoon die bi pro var. ben kullanıyorum. iidir. hatta crackıda bana ait :) akşama kadar beklersen evden upload edip sana link vereyim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Şu anda acil lazım akşamı bekleyemem maalesef.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Autoplay media studio indir kur kullan güzel program

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ne ettin hacı? hala lazımsa upload edeyim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

Autoplay media studio indir kur kullan güzel program

-----------------------------

indirdim kurdum yam işime yaradı.

Sağolsun herkez.

Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 6