CD-ROM Kayboluyor Bazı Cdleri Takınca
-
Daha önceden de yaşadım ama canımı çok sıktı artık.
Bazı CDleri takınca bilgisayarımdan cdrom kayboluyor. İşin kötüsü Pardus var bende windowsta veya pardusta kaybolunca ötekinde de gidiyor. Nasıl geri geliyor söyleyeyim; Sistem geri yüklemeden önceki zamana alıyorum
işte o zaman geri geliyor ama aynı cdlerde aynı muhabbet. CDlerin bi özelliği yok, bilgisayar dergisi CDsi veya normal film CDsi olabilir rastgele.
Aygıtlarda aleti sorunlu gösteriyor ama sürücüyü yeniden yükleme çalışmaları başarısız oluyor.
Olayı anlayamadm yardım eder misiniz?
-
AutoRun la alakalı olabilir mi ?
AutoRun ı kapatmayı bı dene istersen...
Bir de bu image mount etme ( Daemon tools vs ) gibi programlar yuzunden olabilir...
-
cd-rom mu kayboluyor:D:D
genelde kasanın en üstünde olur :P -
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
cd-rom mu kayboluyor:D:D
genelde kasanın en üstünde olur :P
-----------------------------
A evet nasıl da farkedememişim ben onu çay bardağı tutamacı sanıyodum :PProgramlardan olmadığına eminim. Zaten daemon tools tarzı bişey kullanmıyorum.
-
bazı cdler derken?:)
-
hojaa cd-rom un LG ise normaldir ama diğerleri ise anormaldir :):) a.g LG nin
genelde açmaya zorlandığı autorun veya dosyalrdan kaynaklanır hoca yanı bir işi yapamazzsa oldugu yere sicar
cd-rom kayboldugunda geri şu şekilde getirirsin hiç denedinmi bilmem aygıt yöneticiye gir yeni donanım arattır tekrar gelir.
yada orda görünüyorsa kaldır tekrardan arattırırsan gelir hojaa..
bendede bir cd-rw vardi lg nin her 30 veya 40 dk da bir cd okurdu yani cani nezaman isterse..
-
Evet LG. Kalite diye aldık böyle mi çıktı LG?
-
Lg hakkaten çok dandik. Arkadaşın dediği gibi azcık sıkışınca hemen su koyuveriyor. LG almayın.