CD-ROM Okumama Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

Hocalar yeni pc topladm sata 3 - sata 2 - ide desteklior.. eski ide cd rom umu takıorm , bazı cd leri okuyor bazı cd leri okumuyor.. okunmayan cd ler arızalı veya eski cd ler degil.. fakat cd den mi kaynaklanıor çünkü hepsi aynı marka :s ?  fakat aynı cd laptop ta calısıor ozmn sorun cd rom da diyicem ama baska cdleri okuor :S  sata diye anakart uyumsuzlukmu oluor acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bendede aynı sorun vardı ama powerdan kaynaklanıyormuş

degişince düzeldi ne alaka deme benimki düzeldi

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

hocam 600 w power supply ordan bi sıkıntı olucagını sanmıorm yani bi cd yi okuor bnm yazdıgım cd yi okumuor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Muhtemeden lensi toz olmustur.Cd deki en ufak çizik tozdan okumuyordur.Cd-Rom un içini aç onun içini önce nemli pamuk daha sonra kuru pamukla silersen sorun düzelir die düşünüyorum

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

yok hocam yeni sıfır cd laptop ta okuor yeni topladıgım pc de okumuor , cd rom eski ama sorunsuz calısıordu.. sistem sata 2 ve sata 3 aynı zamanda ide desteklior ama ide cdrom suan okumuor sanırsam sata cdrom almak zorundaym

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Cd rom kaldımı ya ben satısı bitti die biliyorm öle yapsan snn için daha iyi olr tabi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 1302 Toplam Mesaj: 6