folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Cd Rom Sürcüyü Windows Görmüyor

Cd Rom Sürcüyü Windows Görmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zloty
    zloty's avatar
    Erkek
    dün disk temizleme yaptım bazı programları sildim
    bugün max payne i yükliim dedim autorun çalışmadı bilgisayarımdan e sürücüsünden(ben de cd e sürücüsünde çalışıyor) çalıştırayım dedim bi baktım e sürücüsü yok şimdi hiçbir cd i açamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    control paneldan systeme gir sonrada orada galiba bilgisayar sürücüleri icin sey vardı..oraya gir sonra heralde cd sürücüsünün yanında bir ünlem isareti olucaktır. Oradan tekrar windowsun cd-romu tanımasını iste...

Yukarda söyledigim büyük ihtimalle olmuyacak o yüzden bilgisayarı kapa. Sonra cdromun icerden iyice dogru takılı olduguna dikkat et. Sonra bilgisayarı baslat ve "delete" basık tut ve oradan sonra harddisk disket sürücüsü vs. seylerin oldugu bölüme gir (adını unuttum benim ki degisik) ve orada bilgisayarın görüp görmedigine dikkat et.

Walla aklıma baska birsey gelmedi...

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaMaSuTrA
    KaMaSuTrA's avatar
    Erkek
    pc yi kapat, Cd-rom u kablosunu çıkart, tekrar pc yi aç, sonra tekrar kapatım CD-rom un kablosunu tekrar bağla, sistem kendisi yeni donanım olarak algılayıp gerekli yazılımı yükliyecek...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnzoFerrari
    EnzoFerrari's avatar
    Erkek
    açılışta ekranında görüyormu.

-MENDOCINO-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dataguard
    dataguard's avatar
    Erkek
    eğer bilgisayarında 98 yüklü ise baslat bilgisayari kapat msdos kipinde başlat.
    scanreg komutunu çalıştır.
    yedekleri görüntüle diye bir şey göreceksin. cd romunun en son çalıştığı zamanki tarihe gel ve geri yükle.
    büyük ihtimalle düzelir.
Toplam Hit: 2236 Toplam Mesaj: 5