Cd Room Yok Oluyo
-
ya babs, benim arkadaşın bilgisayarının cdromunda bi sorun var. cd rom düğmesine basılıp çıkartılırsa bilgisayarımda cdrom görükmüyo. sağ tıklayıp çıkart denince gözüküyo. ne biçim iş anamadım. neden olaki acaba?
-
işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir.ben dede aynı sorun vardı..xp kullanıyordum..cd sürücüsüne cd taktığım zaman cd rom yok oluyordu. işletim sistemini değiştir derim..
-
bencede çok açık bi şekilde sisteminde sorun var;) xp ilk kurulduğundan beri böyleyse sp2 li xp kur yok gene olmuosa 98 kur felan işte ama sorun çıkars sp 2
-
nasıl işletim sisteminde sorun var baba.bilgisayarla mı uymuyo yani. aynı cd den başka bilgisayarlara kuruyorum bişey olmuyo onlarda
-
İşletim sisteminin ne olduğunu yazsan daha iyi olurdu...Ama cd rom un kablosunu falan çıkart yeniden tak sorun devam ederse işletim sistemini tekrar kur...
-
bilgisyarıma sağ tıkla yönete gir ordan disk yönetimine gir cd romun yolunu deiştirmeyi dene bendede dvdrom aynısını yapdı ismini f:\ yapınca düzeldi
-
o da bişe mi benim cd rom kendiliğinden açılıp duruyo :D
-
ir2 bunu yazdı:
bilgisyarıma sağ tıkla yönete gir ordan disk yönetimine gir cd romun yolunu deiştirmeyi dene bendede dvdrom aynısını yapdı ismini f:\ yapınca düzeldi
eywallah baba, saolasın -
onlardan alakası yok... bilgisayarın acılırken F8 komutu ile bilgisayarı guvenli modda başlat. acıldıktan sonra bilgayarıma sağ tıkla özellikler de donanım dan aygıt yoneticisine gir orada DVD\CD ROM suruculeri yazar oradaki onune cıkan cd rom veya cd rw bilesenlerini kaldır bilgisayarını yeniden baslat sorunun duzelmiş olacaktır.
Toplam Hit: 2259 Toplam Mesaj: 9