folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Cd Room"Dan Araba Teybi Nasıl Yapılır .

Cd Room"Dan Araba Teybi Nasıl Yapılır .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Sayın Muridler eski bir cd room var ve onu değerlendirmek istiyorum.Araba teybi olabileceğini düsünüyorum.Bana yardım edecek anlatacak olan var mı ? resimli anlatım olursa makbule geçer  

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Lisedeyken bende merak sarmıştım bu olaya ama birşey yapamadım. Bilen varsa çok makbule geçer.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ßiraz Zor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Çok Heveliyim Yapabilirim kendime Güveniyorum :) Anlatan biri cıksa iyi olur

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Cd rom 5 ve 12 volt ile calışır, minimum kac amper istediğinden emin değilim, üzerine bakarak anlayabilirsin...

Arabanın aküsünden buna uygun bi adaptör yapıp/satın alıp cd roma bağla...

Cdromu calıştırdıktan sonra, audio cdleri herhangi bir ekstra aygıta bağlamadan, arkadaki 4 telli audio outputdan ses cıkışı olarak alabilirsin...

Mp3 fln calmaz, audio cd olacak tabiki...

Bilgisayarı acmadan, pcnin power supplyını cdroma takıp, cdroada audio cd takıp sesde alabilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Cd rom 5 ve 12 volt ile calışır, minimum kac amper istediğinden emin değilim, üzerine bakarak anlayabilirsin...

Arabanın aküsünden buna uygun bi adaptör yapıp/satın alıp cd roma bağla...

Cdromu calıştırdıktan sonra, audio cdleri herhangi bir ekstra aygıta bağlamadan, arkadaki 4 telli audio outputdan ses cıkışı olarak alabilirsin...

Mp3 fln calmaz, audio cd olacak tabiki...

Bilgisayarı acmadan, pcnin power supplyını cdroma takıp, cdroada audio cd takıp sesde alabilirsin...

-----------------------------

Güzel anlatım saolasın  rene hoca yarın denicem kesinlikle.

....
Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 6