Cd Room"Dan Araba Teybi Nasıl Yapılır .
-
Sayın Muridler eski bir cd room var ve onu değerlendirmek istiyorum.Araba teybi olabileceğini düsünüyorum.Bana yardım edecek anlatacak olan var mı ? resimli anlatım olursa makbule geçer
-
Lisedeyken bende merak sarmıştım bu olaya ama birşey yapamadım. Bilen varsa çok makbule geçer.
-
ßiraz Zor.)
-
Çok Heveliyim Yapabilirim kendime Güveniyorum :) Anlatan biri cıksa iyi olur
-
Cd rom 5 ve 12 volt ile calışır, minimum kac amper istediğinden emin değilim, üzerine bakarak anlayabilirsin...
Arabanın aküsünden buna uygun bi adaptör yapıp/satın alıp cd roma bağla...
Cdromu calıştırdıktan sonra, audio cdleri herhangi bir ekstra aygıta bağlamadan, arkadaki 4 telli audio outputdan ses cıkışı olarak alabilirsin...
Mp3 fln calmaz, audio cd olacak tabiki...
Bilgisayarı acmadan, pcnin power supplyını cdroma takıp, cdroada audio cd takıp sesde alabilirsin...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Cd rom 5 ve 12 volt ile calışır, minimum kac amper istediğinden emin değilim, üzerine bakarak anlayabilirsin...
Arabanın aküsünden buna uygun bi adaptör yapıp/satın alıp cd roma bağla...
Cdromu calıştırdıktan sonra, audio cdleri herhangi bir ekstra aygıta bağlamadan, arkadaki 4 telli audio outputdan ses cıkışı olarak alabilirsin...
Mp3 fln calmaz, audio cd olacak tabiki...
Bilgisayarı acmadan, pcnin power supplyını cdroma takıp, cdroada audio cd takıp sesde alabilirsin...
-----------------------------Güzel anlatım saolasın rene hoca yarın denicem kesinlikle.