Cd-Writer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benm bilgisayarda LG 52x cd-rom bi de samsung 52x 32x 52x cd-writer var.Benm cd-rom bozuldu.Servise gitti.Serviste istanbula yollamış.Benm cd-rom tamir olmamış.Bana dvd-rom yollamışlar.Dvd-rom korsan cd okumuomuş.Ben bilmiodum.Taktım bilgisayara.Açtım bilgisayarı yeni donanım buldu dedi.Eskiden benm pc de cd-writer E: di.Dvd-rom u takınca dvd-rom E: oldu.Sonra bilgisayar cd-writer ı görmedi.Açtım bilgisayarı kabloları deiştirdim.Olmadı.Dvd-rom u çıkardım.Yine olmadı.Bi çakışma oldu herhalde.Şu anda bilg. cd-writer ı görmüo.Nasıl düzültebilirim??

(birazcık uzun oldu ama olayı tam anlatayım dedim anlaşılması için )

Yardımlarınızı Bekliorum.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek
    yorumsuz!

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    bendede bazen o sorunlar oluodu. denetim masasından yeni donanım ekle 'yi tıkla sonra ordan arattır o anki takılı donanımlar gelecek karşına ordan senin cd wriytırın markası filan yazar onu bul donanımı ekle 'yi tıkla olur.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    Wallace kardeşim onuda denedim olmadı.Perşembe günü okula götürcem hoca getirebilirsiniz dedi.Olmadı tekrar servise

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

KARDEŞİM BELKİ BİOS AYARINDAN KAPANMIŞTIR CD SÜRÜCÜ VE CD WRİTER BİOS AYARINDA ADVENTEC DİE Bİ YER VAR ORAYI SEÇ PRİMASTER VAR ONLARI AUTO YAP DEGİŞMİŞ OLABİLİR OLMADI İSE HALA DATA KABLOLARINDAN BİRİ GEVŞEMİŞTİR İYİ BAK 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceran
    ceran's avatar
    Erkek
    dvd rom u master cdrw ı slave yap düzelir ama ikisde aynu ıde kablosunun üzerinde bağlı olması gerekir he bide ıde kablosunun en ucu master destekler ortaki yuvası ise slve destekler o yüzdendir dikketli tak he bide korsan okumayan dvd veya cd rom yada rw yok arkadasım

.......:::::::realhacker:::::...... www.realhackers.tk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aynı İDe değilde farklı ideleri dene...cdrom u hdd ile tak..dvd yi tek ide ile bağla.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Bence O Jumper Ayarlarından Olmuştur Sen Arkadan Jumper Ayarlarını Yap Ondan Sonra olur Benim de Başıma Gelmişti Başka bir sorun olursa bana ya pm yada mail at Saygılar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

Saol Hasan.oldu sonunda.iyiki aynı sınıftayız bokee hasan.

Bilgisayar yazılım Temizlik 10-C

Toplam Hit: 1723 Toplam Mesaj: 9