CD Writer Da CD Okutma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gulyabani
    gulyabani's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2006
    Erkek

    benim bilgisayara cd writer ve dvd rom takılı. kimileri normal cd okutmak için cd yazıcıyı kullanma yazıcı özelliği yok oluyo falan diyor, kimisi dvd rom a yazık boktan cdleri okutmak için onu kullanma diyor. hangisi doğru?


    ayrıca benim dvd rom da takılmaya başladı son zamanlarda. özellikle mp3 cdlerinde falan. çözümü varmı


    bi de siz boş cd ne narka kullanıyosunuz?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Harddiske veri yükleme hdd yıpranır...oyun oynama ekran kartı kasar hatta pc yi hiç açma...hacı manyaqmı o adamlar sen cdrw yi neden alıyorsun cd bileşenlerini okutup yazmak için...Bi bok olmaz zaten ömrü tamamlandığında cdrw olsun cd rom olsun iflas eder...Dvd de mp3 dinlerken takılmasının sebebi bir problem değil dvd cd leri 8-16 x hızlarında okuduğu için takılma olması normaldir sen cd lerin cdrw de 52 veya 48 x te okut bi boq olmaz...Bu aygıtların görevi o zaten bırak yapsınlar.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    susunx
    susunx's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Yeni cd-rw leri bilmiyorumda benim emektar lg-cd-rw 40x 3 yıldır canavar gibi hatta yeni aldıgım lg cd-rom 1 yılda bozuldu ben hala emektar lg ile devam ediyorum yeni cd-romlarıda aynı disket sürücüler gibi dandik yapıyorlar


    Geleceğin webmasteri by s.u.s.u.nx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    e dai kullanmayacağın alete ne diye para veriyon a.q. kullancaksın tabi bişey olmaz,ayrıca her malzemenin zaten bir ömrü vardır.eninde sonunda herşey bozulacak.mesela ışıkları yaktığın anahtar bile bi süre sonra bozuluyo.Hatta sana bişey söyliyim dünyanın en sağlam malzemeleri bilgisayarlar.neden mi düşünsene iş yerlerinde 24 saat aralıksız hiç kapanmadan yıllarca çalışıyo.benimde cdrw var sadece onu kullanıyorum ve alınanı 2 seneyi geçti bişey yok alette.yani parayı verdiysen kullanacaksın.bizim alttaki komşuda gitti hyundai elantra aldı adam murat131 ini satmadı,şimdi otoparka hyundai yi bırakıyo,hem otoparka para ödüyo,hemde 131 e biniyo.Neymiş o plaj arabasıymış onu plaja giderken kullanıyolarmış.amına koyim binmeyeceğin arabayı ne diye alıyon.dai sen de rahat rahat kullan bişey olmaz

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 2015 Toplam Mesaj: 4