Cd Writer Im Cd Okumuyor?
-
Cdleri boş cd gibi görüyor. windows cdsini acilişta format atmak için görüo okuo yalniz windows ta görmüo yardım edebilcek warmi ya:((
-
kardeş aynı olay dün bendede oldu pc yi resetledim düzeldi şükür...
-
Benim geçmio ya:( windows cdsi ile denedim acilişta görüoo format atar gibi ama windowsun icinde acmio
-
ee hoca ne de olsa bu cd writer cd reader deil neyse gercekten ilk defa duyuom böle bişiyi yardım edemicem sana:( kolay gelsin hacı
-
cd writer okumza zaten :))
-
ya dalga geçmeyin hacılar:) cidden öle ya format atirmayinşimdi bana yokmu bilen
-
sadece windows cd sini mi okumuyor? Eğer tüm cdleri windowsta okumuyorsa windowsta cd rw ile ilgili bi sorun var demektir.Bilgisayarıma girdiğinde görüyor mu acaba? Ya da donanım özelliklerini açtığında cd rw ın görünüyor mu? Bi de nero ile bak bakalım.Yazma işlemini yapıyor mu ya da cd rw yi görüyor mu
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
sadece windows cd sini mi okumuyor? Eğer tüm cdleri windowsta okumuyorsa windowsta cd rw ile ilgili bi sorun var demektir.Bilgisayarıma girdiğinde görüyor mu acaba? Ya da donanım özelliklerini açtığında cd rw ın görünüyor mu? Bi de nero ile bak bakalım.Yazma işlemini yapıyor mu ya da cd rw yi görüyor mu
-----------------------------
sadece windows cdsi deil hepsinde böle boş cd takmiş gibi oluo windows da bi sorun war kesin donanimlara baktiğimda görüo cd writer i hatta kaldirdim resetledim tekrar gördü ama bişi deişmedi kullanmadiğim takmadiğim cd rom wardi onu taktim oda böle okumuo kesin windowsda sorun ya :( format mi illa -
hımmm....
cd rom neden okumasın anlamadım.Windows neden cd okumasın ki! Belki bir worm yemişssinde cd rom u kilitlettiriyor.Windowsun sadece böyle bi hata yapacağını sanmıyorum. Dosta cd çalıştığına göre sorun windowsta çalışan bi programcıktır bence,bu da worm olabilir.Anti virus programları ile taratmayı dene. Eğer bişey bulamazsa cd rw in driverlerini güncelle.Otomatik update programları var onlarla da yapabilirsin.. Düzelmediyse windowsu tekrar kur sorunun büyük ihtimalle hallolacaktık
kolay gelsin
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------hımmm....
cd rom neden okumasın anlamadım.Windows neden cd okumasın ki! Belki bir worm yemişssinde cd rom u kilitlettiriyor.Windowsun sadece böyle bi hata yapacağını sanmıyorum. Dosta cd çalıştığına göre sorun windowsta çalışan bi programcıktır bence,bu da worm olabilir.Anti virus programları ile taratmayı dene. Eğer bişey bulamazsa cd rw in driverlerini güncelle.Otomatik update programları var onlarla da yapabilirsin.. Düzelmediyse windowsu tekrar kur sorunun büyük ihtimalle hallolacaktık
kolay gelsin
-----------------------------teşekkür ederim galiba dediğin gbi bu başka birinde de olmuştu bana sormuştu simdi başima geldi:) sanirim bi worm haklısın. anti wirüsle denieyim olmassa cakayim format. Cok saolasın tşkler;)