Cd Wrom Görünmüyor Acilen Yardım!!!
-
yaa cafedeyim.akınsoft cafe yönetim programı var.sanırım ağdan kapatmışlar cd rom'u.kimsede bilmiyor nasıl açılcağını bu bilgisayardan nasıl girerim cd rom sürücüsüne.dolu cd taktım yine açmadı.c:'ye girip adrese c yerine e: yazdım gene olmadı var mı başka yolu.pardon yanlış yazmışım cd writer görünmüyor
-
ana pc de mi oturoyorsun yoksa sıradan bir termianl pc demi.....açık anlatsan daha iyi olurdu ama..koruma falan varsa...neyse sen ms dos komut istemciyi aç oradan ulaşmayı dene ben akın soft e-cafe programlarına karşı böle yapıyorum..tabi dostan kopyalam işlemini biliyorsundur umarım bilmiyorsan....cd rw sürücü D: ise......copy *.* c:/ yap c sürücüsünün içerisine kopyalanır cd deki bilgiler...
-
terminaldeyim ve msdos dan da görmüyor
-
aga şimdi yönetici şifresi gerek korumayı kaldırmak için..ama başka terminale otur genelde bütün terminale koymuyorlar şifreyi...
-
eh anasını sattımının cafesinde bi tek burda var rw
-
computerwolf'un dediği gibi de olur ama bazen bu Akinsoft ve Tinasoft program ayarlarında şöyle bir seçenek oluyor..1) Terminal pc cd rom'a erişemesin 2) terminal pc cd-rom'u görmesin (gizli olsun) eğer 2.seçenekteki gibiyse durum,adres çubuğuna e: [ENTER] tıkladığın zaman ya da msdos'tan komut yazarak cd nin içeriğine ulaşırsın.1. seçenekteki gibiyse durum,server pc de oturan kişiden oturduğun masa numarası ile ilgili cd-rom yetkisini vermesini istemekten başka çaren yok.kal sağlıcakla
-
tamam eyvallah kardeş
Toplam Hit: 1962 Toplam Mesaj: 7