folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Cd Wrom Görünmüyor Acilen Yardım!!!

Cd Wrom Görünmüyor Acilen Yardım!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    yaa cafedeyim.akınsoft cafe yönetim programı var.sanırım ağdan kapatmışlar cd rom'u.kimsede bilmiyor nasıl açılcağını bu bilgisayardan nasıl girerim cd rom sürücüsüne.dolu cd taktım yine açmadı.c:'ye girip adrese c yerine e: yazdım gene olmadı var mı başka yolu.pardon yanlış yazmışım cd writer görünmüyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ana pc de mi oturoyorsun yoksa sıradan bir termianl pc demi.....açık anlatsan daha iyi olurdu ama..koruma falan varsa...neyse sen ms dos komut istemciyi aç oradan ulaşmayı dene ben akın soft e-cafe programlarına karşı böle yapıyorum..tabi dostan kopyalam işlemini biliyorsundur umarım bilmiyorsan....cd rw sürücü D: ise......copy *.* c:/ yap c sürücüsünün içerisine kopyalanır cd deki bilgiler...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    terminaldeyim ve msdos dan da görmüyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aga şimdi yönetici şifresi gerek korumayı kaldırmak için..ama başka terminale otur genelde bütün terminale koymuyorlar şifreyi...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    eh anasını sattımının cafesinde bi tek burda var rw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    computerwolf'un dediği gibi de olur ama bazen bu Akinsoft ve Tinasoft program ayarlarında şöyle bir seçenek oluyor..1) Terminal pc cd rom'a erişemesin 2) terminal pc cd-rom'u görmesin (gizli olsun) eğer 2.seçenekteki gibiyse durum,adres çubuğuna e: [ENTER] tıkladığın zaman ya da msdos'tan komut yazarak cd nin içeriğine ulaşırsın.1. seçenekteki gibiyse durum,server pc de oturan kişiden oturduğun masa numarası ile ilgili cd-rom yetkisini vermesini istemekten başka çaren yok.kal sağlıcakla

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    tamam eyvallah kardeş
Toplam Hit: 1962 Toplam Mesaj: 7