folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cd"Deki Dosyaları Göremiyorum

Cd"Deki Dosyaları Göremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

S.a hocalar  elimde toshiba satellite l30 laptop var. Daha önce orjinal cdsi bulunamadığından bilgisayarcıya verip format attırmışlar. Bilgisayar sorunsuz çalışıyodu. Sistemin tekrardan formata ihtiyacı olduğundan orjinal ürün kurtarma cdsini buldum ve laptopa format attım.  Sorunum ise laptop 5-6 saat sorunsuz çalışıyo bi anda donuyo kapatıyorum tekrar açtığımda bütün yüklü programlar hata veriyo. Orjinal cddemi neyde problem anlayamadım. Sizce sorun nerde olabilir ? Hiç zannetmiyorum ama toshiba çevrimiçi kayıtla falan alakası olabilirmi ?

Bende elimdeki başka bi cd ile format atmayı deneyecektim ama laptop benim cdyi görmüyo. Cd sürücüsünü açıyorum yanlış işlev erişilemez hatası alıyorum. Muhtemelen bu sorun benim cdnin sata diski tanımadığından oluyor. Anlaşılan  bu cd ile format atamicam.

Ama elimde 2 gb flash disk var. Flash diskle format atabilmem içinde cddeki dosyaları flash diske atıp satayı tanıyan bi cd oluşturmam  gerekiyo. Cdnin içindeki dosyaları nasıl görebilirim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    up
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

bios'dan satayı kapat sadece bu Cd oluşturmana felan gerenk yokk..

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 3053 Toplam Mesaj: 3