folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder CD/DVD'ye Lazer İle Baskı Yapmak (Lightscribe)

CD/DVD'ye Lazer İle Baskı Yapmak (Lightscribe)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

LightScribe üzerinde özel kaplama olan CD ve DVD gibi optik ortamların üzerine lazerle şekiller çizebilen teknolojiye verilen addır.

http://www.youtube.com/watch?v=J5PvKypWpak

5 sene üzerine laptopda(HP Pavillion DV6680ET) lightscribe özelliği olduğunu farkettim, Lightscribe destekli boş DVD aldım fakat tasarımı yazdıramadım

Bu teknolojiyi kullanan yada kullanmış olan varmı ? hangi yazılımı kullanıyordunuz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

nero 12 nu kur içinde bu özellik var lightscribe güncelleme indir kur ful çalışır

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O değilde hala dvd kullanan varmış onu anladım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tolga, ya neronun lightscribe özelliği ile yazdıracaksın, yada makinanda orjinal findows yüklüyse, onda direk kendi programı vardır, onla yazdıracaksın. burada dikkat edeceğin şey, dizaynı yazdırırken, dvd yi ters takıcaksın :) normal okutur gibi takarsan gene yazdıramazsın. bilip bilmediğini yazmamışsın, uyarayım dedim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

benım eskı hp laptopda vardı yanlıs hatırlamıyorsam ozel bir cdsi var onun ya :|

edit: la zaten cd kutusnda lightscribe logosu var :D

DestinatioN tarafından 01/Kas/13 10:31 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 862 Toplam Mesaj: 5