folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cdlerin Flash Belleklerim Gelecegi Ne Olacak ?

Cdlerin Flash Belleklerim Gelecegi Ne Olacak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Sa muridler.hocamiy bozle bir odev gibi bisi verdi..benimde ilgimi cekti.siz ne dusunuyorsunuz ?bence bu aletlerin omru bitmek uzere.son gunlerde kac kisi kullaniyor ki bu aletleri?cok cok 1 yil sonra bu aletleri kullanmayacaz.heryerde internet olacak ve istedigimiz dosyayi internetten indirerek kulacakmisiz gibi geliyor.benim yorumum bu oldu..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Her evde elektirik prizi gibi usb girişi olacak ama usb bellekler kolay kolay silinmez gibime geilyor cd ve dvd ler için ise sona yaklaşışıyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ben hatirliyorumda ark ilk cd sini almisti.ohh one fln olmustuk:D arkadas onu yastiginin altinda sakliyordu :D eet cdlerin omru bitti sayilir..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

böyle yüzüğe takılan chipler olacak yada vucudunun biyerine o pc nin yanına gelince buluttan pc görecek istediğin şeyi yükle çıkar :)

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bi gün çok pis bi geri dönüş olacak ama nezaman bilmiyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 5