Cdrom Hdd Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdiyarbekir
    ahmetdiyarbekir's avatar
    Erkek

bilgisayarımın sabit diskini çıkarıp taktım ve cdrom ile disket sürücü  çalışmıyo.....bi fikri olan var  mı?

Azimle defakasyon, Mermerde perforasyon...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek
    Çıkartırken Kablolarıda yerinden oynatmışsındır. Yada bozdun

Çok çalış, duvarda yazmaz her kural... ------------------------------------- Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ahmetdiyarbekir bunu yazdı:

bilgisayarımın sabit diskini çıkarıp taktım ve cdrom ile disket sürücü  çalışmıyo.....bi fikri olan var  mı?

kardeş önce sen bi kablolara bak kablolardan olabilir yada bilgisayarıma sag tıkla özellikler de oradan donanım aygıt yöneticisine bak orada cd disket sürücü gözüküyormu gözükmüyormu gözükmüyosa belki silinmiş felan olabilir

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sen kabloya bak cd rom disket gibi aygıtlar harbi tak kullan dır:D yani kabloda sorunn yoksa bide mekanikte silinmiş bile olsa pc ye reset attığında göricektir;) ama bilgisayarıma sağ tıkla yönet te ordan çıkarlıabilir disklere bas orda görebilcekmisin orda görürsende bilgisayarımda göremezsen sağ tıkla yolunu deiştir. e:\ se f:\ yap mesela olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    millet bes aydır dvd romumla ısletmedıgım cd dvd vs yoktu .ama gecende bır cd cımden 5 tane korsan fılm aldım calıstırmıyor.takıyom ıkı uc surtunme sesı ve duruyor,ısıgı kapanıyor neyse aldım garantılı seyı soktum ıcını actım mekanıgıne felan cıkan gıren bırsey yok.kasaya monte etmedım cd yı taktım ynı ters cevırdım felan yavas ve kalıtesız sekılde kopyaladım.sonra taktım yerıne  muzık cd lerını kusursuz calıyor eskı fılmler yıne ok bu cd lerı okumuyor ve bakın bu yenı cd lerın kesınlıkle dıgerlerınden farkı yok.korsan cd okumuyor mu bu meret?

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 1690 Toplam Mesaj: 5