Cdrw"Den Veri Kurtarmak İçin Yardım..!
-
Merhaba arkadaşlar.Ben dün dikkatsizlikten CDrw deki bilgileri bilgisayara kopyalamadan NERO dan cd yi sil e tıkladım . İşlem Başlangıcıyla aynı zamamanda cd deki bilgileri almadıgım hatırladım , nero yu kapatmaya çalıştım olamadı 4.saniyede bilgisayara reset attım.Şimdi bu cd deki yaklaşık 160Mb lik dosyalara ulaşamıyorum..cd içriğini 38.7Mb olarak gösteriyor ama dosya göremiyorum..Bi Şekillde bu 38,7 lik yada 160 mb lik dosyalara (yada ne kaldı ise)ulaşabilirmiyim Yooksa Bi bardak Soğuk su mu İçeyim....Teşekkürler..!
-
valla hoca şimdiye kadar başıma böyle birşey gemedi ....acak bildiğim birşey varki o da silinen datalar kurtarılbilir ama mevcut piyasadaki programlarla ne derecede olur....mesela profosyonel olarak bu işi yapan firmalar hdd yi ateşe at yak yine adamlar bilgileri kurtarıyor...devasa fiyatlara tabiki...biraz araştırayım cd deki datalar ı kurtaran program varmı ...ama sen suyuda hazırla bu arada:)
-
Su yanımda , tamamdır ..Sağolasın..!
-
cd içindeki bilgileri kurtarman için ek bir programa ihtiyaç yoktur nero ile sildigin cd yi yine kurtarabilir eski dosyalarını geri alabilirsin msnden ulasırsan yardımcı olurum .
-
Ben yurtta kalıyorum ve burda msn bir aydır çalışmıyor(ne b.k yedilerse) onedenle tek imkan taribat forum .yinede saol..
-
nerde okuyorsun nigde filanmı ?
-
İstanbul
Toplam Hit: 1489 Toplam Mesaj: 7