folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Cdrw"Den Veri Kurtarmak İçin Yardım..!

Cdrw"Den Veri Kurtarmak İçin Yardım..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.Ben dün dikkatsizlikten CDrw deki bilgileri bilgisayara kopyalamadan NERO dan cd yi sil e tıkladım . İşlem Başlangıcıyla aynı zamamanda cd deki bilgileri almadıgım hatırladım , nero yu kapatmaya çalıştım olamadı 4.saniyede bilgisayara reset attım.Şimdi bu cd deki yaklaşık 160Mb lik dosyalara ulaşamıyorum..cd içriğini 38.7Mb olarak gösteriyor ama dosya göremiyorum..Bi Şekillde bu 38,7 lik yada 160 mb lik dosyalara (yada ne kaldı ise)ulaşabilirmiyim Yooksa Bi bardak Soğuk su mu İçeyim....Teşekkürler..!

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla hoca şimdiye kadar başıma böyle birşey gemedi ....acak bildiğim birşey varki o da silinen datalar kurtarılbilir ama mevcut piyasadaki programlarla ne derecede olur....mesela profosyonel olarak bu işi yapan firmalar hdd yi ateşe at yak yine adamlar bilgileri kurtarıyor...devasa fiyatlara tabiki...biraz araştırayım cd deki datalar ı kurtaran program varmı ...ama sen suyuda hazırla bu arada:)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Su yanımda , tamamdır ..Sağolasın..!

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    cd içindeki bilgileri kurtarman için ek bir programa ihtiyaç yoktur nero ile sildigin cd yi yine kurtarabilir eski dosyalarını geri alabilirsin msnden ulasırsan yardımcı olurum .

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ben yurtta kalıyorum ve burda msn bir aydır çalışmıyor(ne b.k yedilerse) onedenle tek imkan taribat forum .yinede saol..

"Less is More"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    nerde okuyorsun nigde filanmı ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    İstanbul

"Less is More"
Toplam Hit: 1489 Toplam Mesaj: 7